E2r

Hur man håller tvål avskum off badkar

Med tiden kommer ditt badkar vara full av det

Med tiden kommer ditt badkar vara full av det. Nu, om du är invigt på många underbara sätt om hur man undviker uppbyggnaden tvål avskum, kommer du oundvikligen att arbeta armbågarna för att få ditt badkar rent. Problemet är att avlägsna tvålrester är ganska knepig att du verkligen kommer att avsky. Lyckligtvis finns det flera metoder som du kan utforska och implementera som förhindrar tvålrester från angriper och anställer stor förödelse på ditt badkar.

 • Agera snabbt. Det bästa sättet att se till att tvål avskum uppbyggd aldrig ser dagens ljus är att rengöra ditt badkar varje dag eller varje gång efter ett bad. Låta tvål avskum följa ditt badkar för ännu ett par timmar kommer att göra det svårt för dig att städa upp senare. Så, se till att rengöra badkaret så ofta du kan för att förhindra att tvålrester fastnar.
 • Satsa på flytande tvål eller tvätta. De flesta människor använder tvålar. De är billigare och enklare att använda. Tyvärr är de också orsaken till tvålskum grund av det faktum att de är gjorda med talk. För att undvika tvål avskum, helt enkelt ersätta din bar tvål med en flytande variant. Flytande tvättar och tvålar är talk-fri därmed ingen tvål avskum.
 • Vax badkaret. Tillämpa ett fint lager av var på badkaret innan du använder det är faktiskt en bra idé. Vaxet skyddar badkar från de vidhäftande och färgning kvaliteter tvål avskum. Detta kommer att ge en slags självrengörande egenskap eftersom vattnet kommer att tvätta avskum undan lätt.
 • Använd mjukt vatten. Om ditt vatten är hårt, då är det fullt av mineraler. Mineral fläckar kan öka chanserna för tvål avskum som ansluter sig till ditt badkar. Som sagt, om du vill att ditt badkar för att vara lite mer skyddat från tvålrester, överväg att behandla din vattenförsörjning att göra den mjuk. Bostäder avhärdare är lätt tillgängliga på ditt hem leverans butik och kan enkelt installeras.
 • Rengör regelbundet. Som nämnts ovan, bör du rengöra alltid upp efter varje bad för att förhindra tvål avskum uppbyggd. Naturligtvis kan städa upp varje gång vara ganska tråkiga, för att inte tala om tidskrävande. Som sagt, om du inte kan rengöra badkaret efter varje användning, överväga att hålla en styv 2 till 3 gånger i veckan badkar rengöring schema.
 • Det finns många lösningar som du kan använda för att rengöra ditt badkar. Självklart kan du gå med de kommersiella rengöringsmedel som finns hos din lokala hem leverans butik. Men om du funderar på att spara pengar, kan du överväga dessa hemlagade recept med ingredienser som finns hemma.
  • Använd en blandning av flytande tvättmedel (1 del) och vatten (3 delar) i en hink. Applicera på problemområden i badkaret och låt det stå ca femton minuter. Den tillämpade blandningen kommer snart att dunsta och torka. När det händer, helt enkelt återanvända den och skrubba. Den första ansökan kommer att lossa avskum och den andra ansökan tillsammans med skrubbning kommer rubba den. Skölj badkaret efter och torka den torr med en ren trasa.
  • Använd en blandning av bakpulver och vatten till en pasta. Applicera pastan till badkaret och låt det stå ca 10 minuter innan du börjar skura. Skölj badkaret efter och alla tvål avskum ska vara borta.
  • Häll vinäger i en sprayflaska och spraya på tvål fylld avskum områden i ditt badkar. Detta kommer i praktiken upplösa uppbyggd genom den naturliga surheten i ättika. Det kommer också LUKTFRI ditt badkar.


Hur man håller tvål avskum off badkar. Satsa på flytande tvål eller tvätta.
Hur man håller tvål avskum off badkar. Satsa på flytande tvål eller tvätta.

Där har ni det, praktiska tips för att hålla ditt badkar obefläckade och avskum-free.