E2r

Hur man handlar möbler hjul

Det kan vara en björn för att flytta möbler runt

Det kan vara en björn för att flytta möbler runt, speciellt om du är en av de människor som gillar att ofta flytta runt möbler för att skapa nya inställningar inne i ditt hem eller på kontoret! Förutom stolar, som du enkelt kan lyfta och bära, jag kan inte tänka några möbler pjäs där man inte behöver förbruka för mycket ansträngning för att flytta runt. Dessutom, hur skadorna på ditt golv på grund av släpande eller oavsiktliga bucklor i väggen, etc?

Vad är då lösningen på detta problem

Vad är då lösningen på detta problem? Svaret är ett ord, "hjul"! Hjul är små rullar eller reglage som är monterade i slutet av stolsben eller bottenytor andra typer av möbler. Ursprungligen användes endast på stolar, kan hjul vara knutna till varje möbel, vilket möjliggör enkel förflyttning, utan att repa eller dra över golvytor. Här är några bra information om möbler hjul och hur man handla för dem.

Typer av möbler hjul
Möbler hjul tillverkas som hjul eller platta segelflygplan. Länkhjulen kan ytterligare delas in i enkel-, dubbel-eller boll-hjul hjul. Om möbler ska flyttas runt ofta, sedan använda hjulet hjul är bäst, medan segelflygplan används för balans och stabilitet för möbler eller annan utrustning som inte får flyttas lika ofta.

Hur man handlar möbler hjul. Typer av möbler hjul.
Hur man handlar möbler hjul. Typer av möbler hjul.

Matchande hjul till möbler
Vikten och ytan på en möbel är de viktigaste faktorerna när man beslutar om vilken typ av möbler hjul du behöver köpa. Möbler som är lätt och kompakt - en stol eller en vagn - kräver inte mer än fyra enkla hjul hjul. Andra bitar som är större och skrymmande behöver dubbel-eller kul-hjul hjul, som fördelar vikten över bottenytan, vilket ger både stabilitet och rörlighet.

Caster material
Möbler och andra typer av hjul är tillverkade av olika material, beroende på i vilket syfte de används - industri, handel, etc. Normalt är gummi, nylon och hjul av polyuretan som används för hem, kontor eller detaljhandel möbler, av vilka nylon hjul ska användas för heltäckningsmatta eller täckta golv bara. Hjul av stål används för ojämna ytor eller i områden där värme eller luftfuktigheten är hög. Nedan är några exempel på vilka möbler hjul används för olika golvtyper ...

  • Mjuka gummi hjul: mjuka och hårda trägolv, kakel, marmor, linoleum, etc.
  • Nylon hjul: heltäckningsmatta eller tovigt golv
  • Polyuretan: alla golvtyper utom mjukt trä, plastgolv eller målade betongytor.
  • Stål eller andra hjul metall: grova golvytor, industrigolv, hårda ytor såsom asfalt, etc.

Var man kan köpa
Möbler hjul kan hittas i järnaffärer, stora möbler och hem kedjor inredning som Home Depot, Sears, etc. Vissa tillverkare säljer också direkt till kunder, annars kan du gå genom regelbundna grossist och kanaler distributör. Slutligen, det finns alltid på Internet, där du kan bläddra igenom tillverkarens kataloger och även beställa skräddarsydda hjul för att matcha din inredning systemet!

Det kan vara en björn för att flytta möbler runt. Matchande hjul till möbler.
Det kan vara en björn för att flytta möbler runt. Matchande hjul till möbler.

Enkelt, hålla ovanstående information i åtanke när du ställer ut för att handla möbler hjul och du bör inte ha några problem alls!