E2r

Hur man har en varm säng

Det är nödvändigt att ha en varm säng under vintermånaderna för att hjälpa dig att få en bekväm och mysig kväll. Om ditt rum är dragig eller om du inte har ett värmeelement installerad i ditt sovrum finns det fortfarande några saker som du kan göra för att se till att du har en varm säng varje gång, även under de kyliga nätterna. Ta en titt på dessa tips.

Hur man har en varm säng. Använd flera ark som du kan lagret ovanpå den andra.
Hur man har en varm säng. Använd flera ark som du kan lagret ovanpå den andra.

  1. Använd flera ark som du kan lagret ovanpå den andra. Detta kan ge dig all den värme du behöver för en bekväm sömn. Om det blir för varmt kan du enkelt ta bort en av de filtar och fortfarande vara bekväm.
  2. Få lite flanell filtar eller de som är napped som sammet gjord av syntetiska material. Dessa kommer att ge dig tillräckligt med värme och värma din säng. Din kropp huvud i kombination med filtar kommer att säkerställa att din säng är varm hela natten.
  3. Stäng dina fönster tätt och täcka luckor med trasor och valsade handdukar. Gör samma sak för din dörr för att avvärja kyliga luften som kommer från resten av huset. Du kan också värma ditt rum genom att hänga en plast gardin på dina fönster. Detta kommer säkert fånga solens värme under dagen och kommer att hålla ditt rum varm och din säng för natten. Likaså bör du också stänga dörrarna till andra rum i huset som inte används för att minimera spridningen av kall luft som cirkulerar inne i ditt hus.
  4. Bär pyjamas och varma strumpor till sängs. Detta kommer att ge dig tillräckligt med värme som sakta övergår till din säng. Du kan också kombinera och krama din tröstare eller din filt när du är i ditt vardagsrum att titta på tv för att hålla den varm med kroppsvärme. Om du har en öppen spis i vardagsrummet, placera dina filtar och duntäcken nära att värma dem. Värmen kommer att bevaras när du sprider dem på din säng senare.
  5. En elektrisk filt kommer verkligen avvärja vinterkylan och håller dig varm hela natten. Välj en med en regulator och timer som du kan ställa in automatiskt av vid en viss tidpunkt.
  6. En duntäcke kommer att se dig om en god natts sömn genom att hålla dig och din säng varm. Den duntäcke kommer att fälla den värme som alstras av kroppen och värma luften under Hjälparen också, vilket gör din säng toasty varma.
  7. Varmvatten flaskor och värmedynor kommer också att hålla dina fötter och din säng varm. Ofta är det fötterna som känner kylan snabbare än resten av kroppen så att hålla dem varma kommer att se dig en god natts sömn. Håll dig lakan nära kroppen för att snärja varm luft. Du kanske också vill lägga större kuddar omkring dig för att hålla dig varm.
  8. Bär tjocka strumpor till sängs. Hålla fötterna varma är viktigt att hålla resten av kroppen vid en jämn temperatur. Partner dessa med varma flanell pyjamas bottnar och toppar. Ganska snart kanske du upptäcker att du är för varmt för att ens gå under flera lager av filtar.

Om tipsen nedan inte värma din säng och du överväga att ta en semester på vintern och ta av till en tropisk plats där du kan njuta av solen och stranden i vackra omgivningar.