E2r

Hur man har kul på pizzerior

Om du inte har en förkärlek för bullriga tvättmaskiner och smutstvätt är tvättomat den sista platsen du skulle överväga att göra något kul. Medan många ofta undergräva underverk lokala tvätt stationer, kan Tvättomater åstadkomma njutning med bara lite kreativitet och fantasi. Här är några förslag för din nästa tvätt körning.

Hur man har kul på pizzerior. Packa allt kommer väl till pass.
Hur man har kul på pizzerior. Packa allt kommer väl till pass.

  • Packa allt kommer väl till pass. Ta med dig några saker som kan hindra dig från att bli alltför rastlös och otålig. Att föra en tidning eller en bok, liksom andra enheter underhållning som en bärbar musikspelare eller en bärbar dator kan hjälpa avleda irritationsmoment från att ta över. Beroende på din takt, ta några mellanmål ifall hungern sparkar i.
  • Gå på en osannolik tid. Så mycket som möjligt bör din tvätt körning göras när mindre människor kommer sannolikt att vara på pizzerior. Avstå från att stoppa genom på helgerna och på måndagar, eftersom dessa dagar är de mest populära dagarna för att göra tvätt. Vad du vill uppnå genom att gå på onsdag eller fredag ​​kvällar, till exempel, är att få tillräckligt med utrymme för dig själv utan att behöva kämpa för tvätt leveranser som korgar och bättre maskiner. Du får också jobba utan att besväras av rowdiness av barnen. Genom att ha plats för dig själv, kan du göra vad du vill, men inte får alltför galen, naturligtvis!
  • Bjud in en vän att stanna av. Om du känner någon som vistas inom området, bjuda in honom / henne för några mellanmål och samtal. Inte bara du får fånga upp varandras liv, får du ett extra par händer som hjälper dig att göra din tvätt. Stimulera en intressant konversation med din vän medan du arbetar kan påskynda arbetet och samtidigt ha roligt.
  • Vara produktiv. Istället för planlöst väntar på torktumlaren att surra, göra det mesta av din tid genom att läsa igenom tidningen du tog med dig och arbeta på de aktiviteter som finns inom de sista sidorna. Om du väljer att läsa en bok, avsluta åtminstone ett kapitel eller två innan boken borta. Du kan också lyssna på din bärbara musikspelare samtidigt busting ett drag på den tomma tvättomat dansgolvet. Om detta inte är tillräckligt, spendera några ögonblick att ansluta till Internet med en trådlös nät-kort eller anslutning på din bärbara dator. I varje fall är den punkt att använda det för att få saker din att göra-lista som returnerar en viss missat samtal eller svara på några obesvarade e-post. Ta dig tid att avsluta några läxor eller rapporter arbetet på grund nästa dag.


Gör Tvättservice utanför ditt hem kan vara mycket ofördelaktigt särskilt om du måste dela utrymmet med en massa andra människor. Ännu värre, kan tiden gå så långsamt när du är kvar gör ingenting men att förlita sig på sysslolöshet. För att göra din väntan mer fördelaktigt och roligt, se till att göra det mesta av din tid genom att infoga en ficka av nöjen och underhållning i en annars dra tvätten erfarenhet.