E2r

Hur man hittar en rörformad takfönster

Tubular takfönster har blivit ett populärt val för många husägare

Tubular takfönster har blivit ett populärt val för många husägare. Takfönster lät 8 gånger mer ljus in i ditt hem än en jämförelsevis storlek fönster, så om du letar efter för att lysa upp ett rum, en skylight kommer säkert göra susen. Tubular takfönster ser mer ut som en vanlig armatur än en genomsnittlig takfönster, eftersom de är oftast mycket mindre. Tubular takfönster passar bra i badrum, hallar, garderober eller andra små rum som är undanstoppad i mörkret.

Hur man hittar en rörformad takfönster. Professional-fönstret installatörer.
Hur man hittar en rörformad takfönster. Professional-fönstret installatörer.

Eftersom rörformiga takfönster är fodrade med ett högreflekterande inre beläggning är solljuset kan studsa genom metallröret tills den når slutet där det strålar in i ditt hem. De flesta rörformade takfönster kommer med UV-hämmare eller spridare för att förhindra ultravioletta strålar orsakar dina möbler blekna. Tubular takfönster är också mer energieffektiv än din genomsnittliga takfönster, vilket kommer att spara pengar på din månatliga elräkningen.

Tubular takfönster är oftast ganska lätt att installera eftersom de inte kräver några strukturella ändringar. De passar mellan konventionell tak och tak medlemmar inramning och kan installeras på nästan alla typer av takmaterial. Installera ett rörformat takfönster bör ta mindre än 3 timmar om du väljer att göra det själv eller du anlita en professionell.

Att hitta ett rörformat takfönster är lätt. Du har tre allmänna alternativ som beskrivs nedan:

  1. Online. Det finns en mängd olika online-butiker som erbjuder rörformade takfönster till ett bra pris. Om du är villig att installera tubulär takfönster själv, då du kanske kan hitta de bästa erbjudandena på nätet. Webbplatser som AZ sol erbjuda specifika rörformiga skylight delar eller hela kit som gör att du kan installera din nya takfönster på nolltid. Bara dra upp din favorit sökmotor och skriv in "tubulär takfönster."
  2. Järnaffär. Om du inte är bekväm att köpa din tubulär takfönster på nätet, eller om du vill börja installera det direkt, så ska du bege dig till din lokala järnaffär. Varje Home Depot eller Lowes kommer att erbjuda dig ett stort utbud av rörformiga takfönster att välja mellan. På din lokala butik kommer du att kunna bläddra igenom dina rörformade skylight val och prata med en expert om vad som fungerar bäst i din specifika situation. Fördelen med att besöka en järnhandel är tillgången till en kunnig säljare. Du kan också kunna hitta en helg klass som lär tubulär takfönster installation-om du har tur.
  3. Professional-fönstret installatörer. Om du inte tror att du har talang för att installera en rörformig takfönster själv, eller du bara inte vill spendera tid att göra det, kan du välja att hyra en professionell fönster installatör. En professionell outfit kommer vanligtvis komma in i ditt hem för att bedöma ditt utrymme, göra några rekommendationer och ge dig en uppskattning. De tar med några prover med dem och prata med dig om olika alternativ UV toning, nivåer av isolering och naturligtvis kommer du bosätta sig på antalet och platser av rörformiga takfönster i ditt hem. Anställa en professionell är förmodligen ett bättre alternativ om du planerar att installera flera rörformiga takfönster eller om du byter andra fönster och / eller lägga till andra takfönster också.