E2r

Hur man installerar en avlägsen strömbrytare

Så många saker är automatiska numera

Så många saker automatiseras nuförtiden. Detta är en fördel att den moderna världen har. Föreställ Newton försöker räkna ut ett svårt matematik problem med bara en gas lampa vid hans sida. Eller ännu bättre, föreställa honom formulera de tre rörelselagar i ett svagt upplyst rum. Det finns en allvarlig risk för att bilden du har bildats i ditt sinne är en där lysrör eller glödlampor inte funnits ännu. Det var helt enkelt så det var innan. Men nu har utvecklingen inom elteknik och elektronik tillät oss bekvämligheten av den enkla strömbrytare. Och, har ytterligare framsteg i de två nämnda områdena gjorde det möjligt för oss att använda dessa växlar på distans. Fantastiskt, är inte det? Vem skulle ha trott att vi faktiskt inte kunde ha för att få våra backsides ur soffan eller sängen för att stänga av lamporna? Även Newton förmodligen inte tänka på den möjligheten.

Om du undrar hur man ska gå om installation av en strömbrytare på väggen, och om du är rädd att du kanske måste dra om hela huset, frukta inte. Installera en strömbrytare med fjärrkontroll kapacitet är inte så svårt att göra. Såhär:

  1. Först och viktigast av allt, alltid se till att du tar de nödvändiga försiktighetsåtgärder. Se till att du stänger av din brytare. Om du inte känner till motsvarande brytare, kolla kopplingsschemat på platsen. Detta är ett viktigt steg för att skydda dig från eventuella missöden.
  2. När du är säker på att brytaren till korrekt plattan är avstängd, kan du lossa skruvarna som håller ledningarna brytaren på plats. När du har gjort detta, dra plattan tillräckligt hårt för att kunna se trådarna. Nästa steg är lite knepigt. Du måste bifoga den avlägsna komponenten till ledningar precis som den föregående väggen eller dörrkontakt.
  3. När du har gjort detta, kan du sätta på täckplattan eller täckplåtar tillbaka på plats. Du måste bara upprepa processen om du tänker installera mer än en fjärrkontroll strömbrytare. Men som en försiktighetsåtgärd, alltid se till att innan du arbetar med elektriska ledningar, stäng av huvudströmmen. Detta kan inte nog understrykas.

Om du vill ha en dimmer som kan fjärrstyras nås

Om du vill ha en dimmer som kan fjärrstyras nås, kan du ha det som en del av den komponent som du har installerat. Det finns många produkter att välja mellan. Du kan faktiskt välja mellan olika typer. Kopplingssystem får inte endast användas för lampor. Den kan användas för fläktar, AC och lampor. Och ett växelsystem kan också vara stationär / fast, rörlig, fjärrkontroll, etc.

Hur man installerar en avlägsen strömbrytare. Först och viktigast av allt.
Hur man installerar en avlägsen strömbrytare. Först och viktigast av allt.

Nu när du har lite information om hur man installerar en avlägsen strömbrytare, är det frestande att faktiskt prova en. Stegen är inte så komplicerat. Men om du är osäker, be en elektriker för att utföra installationen för dig. De bekvämligheter som en avlägsen växelsystem kan erbjuda är oändliga.