E2r

Hur man installerar en dörr vinyl skärm

Alla älskar en skärm dörr på grund av det praktiska det ger

Alla älskar en skärm dörr på grund av det praktiska det ger. Det döljer insidan av ditt hem från oönskade rovdjur och element men låter den svala sommarvinden att ange ditt hem en varm solig dag utan några hinder. Ja, det är en fantastisk bit av praktiska hem levande. Självklart, om du letar efter skönhet att matcha ditt hem tema, då skärmen dörrar misslyckas i denna kategori. Som sagt, om du vill ha en skärm dörrar som kan ge ditt hem vinden den förtjänar och ser bra ut på samma gång, då du kan gå fel med en vinyl glasdörren. Den finns i olika färger och texturer så att få något som kommer att matcha ditt hem inte kommer att bli så mycket av en utmaning. Utmaningen kommer när du installerar det. Oroa dig inte, dock, kommer dessa steg guidar dig genom det.

  • Vispa ut din måttband. Innan du ens köper din nya dörr vinyl skärm, kommer du definitivt vill mäta dörrkarmen först. Ta din måttband och rada upp på insidan av din dörr ram. Gör höjden först. Anteckna det gör sedan bredden på dörren. Att ha de exakta siffrorna i dörrkarmen hjälper dig att välja storleken på din vinyl glasdörren.
  • Köpa glasdörren. Besök din lokala center hem förbättring och plocka ut en vinyl dörr med samma dimension dina mätningar. Om din dörr är inte av standardstorlek, kan du ha dörren klippa till de exakta måtten förutsatt att du klipper lika delar från varje sida av dörren. Eftersom vinyl skärmen dörrar finns i en mängd olika färger och texturer, välja en som passar ditt hem tema.
  • Montera gångjärnen. Skärmen dörren kommer med en sammansättning av skruvar och gångjärn. Håll dörren upp till dörrkarmen och markera platsen för gångjärnen utifrån hålen på skärmen dörren för gångjärnen. Det kommer att finnas tre gångjärn allt i alla. När det är klart, få en borrmaskin och borra hålen för montering av gångjärn. Montera gångjärnen på ramen och skruva ner dem med skruvar. Se till att placera gångjärnen precis rätt för att dörren att svänga öppen på det sätt du vill att det ska senare. Fyll i montering av alla tre gångjärn.
  • Montera dörren. Flesta dörrar levereras med hål på dess ram. Men om din inte har, då du kommer att behöva borra hålen för gångjärnet. I varje fall för att installera dörren, radas dörren uppåt och den övre gångjärnet och skruva gångjärnet i dörrkarmen. Du kommer förmodligen behöva någon att hålet dörren upp för dig så be en vän att hjälpa dig. Börja med det övre gångjärnet följt av det nedre gångjärnet att stabilisera dörren. När det är klart, lås i centrum gångjärnet. Dra åt alla skruvar och testa hur det svänger. Om det svänger som du vill ha det med några uppenbara hinder, då du är klar och kommer bara att behöva tillämpa den sista finputsningen.


Hur man installerar en dörr vinyl skärm. Vispa ut din måttband.
Hur man installerar en dörr vinyl skärm. Vispa ut din måttband.

Sista handen vid installationen av din vinyl glasdörren blir att skruva i dörrhandtag eller lås på plats på båda sidor och de hydrauliska automatiska vikter dörr eller dörrstängare på insidan av dörren. När det är klart, är din skärm dörren redo att använda.