E2r

Hur man installerar ett titthål

Titthål uppfanns av säkerhetsskäl

Titthål uppfanns av säkerhetsskäl. Säga att någon ringer på dörren eller knackar på din dörr, om du öppnar dörren utan att veta vem som är på andra sidan, så att du kan vara att låta en potentiell brottsling nog få tillgång till skada dig eller få tillgång till ditt hem. Den titthål uppfanns för att undvika dessa och andra liknande scenarion sedan med det, du kan se personen på andra sidan. Så, om personen är någon som du inte vet, då kan du välja att inte svara på dörren.

Installera ett titthål på din dörr är ganska enkelt egentligen. När du köper ett titthål församling, kommer du att upptäcka att det bara finns två stycken att arbeta med, linsen på utsidan av dörren och vyn utrymme för interiören.

Hur man installerar ett titthål. Kontrollera om din dörr är anpassad för ett titthål.
Hur man installerar ett titthål. Kontrollera om din dörr är anpassad för ett titthål.

  • Kontrollera om din dörr är anpassad för ett titthål. Flesta dörrar har en standard tjocklek på ungefär en halv tum till 2 inches eller något mindre. Dessa dörrar är perfekt för titthål. Något mer, i fråga om tjocklek, kan hindra dig från att installera titthål. Kontrollera din dörr och mäta bredden. Om mätningen ryms inom det nämnda intervallet, då kan du definitivt installera titthål.
  • Bestäm höjden på titthålet. Undersök din dörr i förhållande till din längd. Hitta ett område i mitten av dörren där din titthål kan installeras i. Standarden ska vara ca 5 till 6 meter i höjd och bör vara i dödpunkt av dörren. När du hittar en plats där man bekvämt kan kika igenom, markera platsen med en penna.
  • Börja borra. Få borrmaskin och bifoga en 1/8 tum bit. I grund och botten kommer du att skapa din pilot hål på dörren. Pilothålet kommer att fungera som en vägledning för de viktigaste hålet som du kommer att borra efter. Piloten hålet är vanligen mindre i diameter än den huvudsakliga hålet. Placera borret på markeringen på dörren och börja borra. Ungefär halvvägs eller så genom dörren, sluta. Pilothålet ska inte gå igenom till andra sidan. När piloten hålet är gjort, får borrmaskin och bifoga en ny borr, ungefär en halv tum i tjocklek. Nu, borra det huvudsakliga hål rakt igenom till andra sidan. Så fort du är klar, rengör kanterna på hålet med en skruvmejsel.
  • Installera titthålet. Öppna dörren och börja med det yttre. Ta tag i objektivet bit och montera den genom hålet med kupol eller bubblan utåt. Hålet ska vara stort nog för dig att pressa linsen bit kropp in. När det är klart, stäng dörren och installera vyn omfattning. Pressa den i hålet och skruva fast den på plats. Se till att skruvhålet är i linje med skruvhålet på utsidan bit. Detta kommer att hålla samman de två delarna. När skruven är tätt, kika igenom det.


När kikar genom titthålet

När kikar genom titthålet, märker att du kan se en 180 graders vinkel eller radien på den andra sidan. Om du inte kan eller om vyn är något skymd, då du kan ha feljusterade linsen och omfattning. Om detta händer, helt enkelt justera och göra justeringarna.