E2r

Hur man installerar fönster sensorer för ett hem säkerhet larmsystem

Ingen vill för det men det är alltid möjligt för varje hushåll-en inbrottstjuv bryta i. Det är skrämmande att veta att någon har redan gått in i huset. Men vad är mer skrämmande är den möjliga skada som denna person kan göra för dig och din familj. Du ska ha tur om du bara får blåmärken. Tänk om detta kunde vara slutet på ditt liv? Det är därför som installerar fönster sensorer är ett mycket viktigt komplement till ett hem säkerhet larmsystem.

Windows är bland de vanligaste startpunkter för inbrottstjuvar

Windows är bland de vanligaste platserna för införsel av inbrottstjuvar. Installera sensorer för denna del av huset kommer att öka säkerheten för din familj. Installera det själv, speciellt den mindre utarbeta en, är lätt att du kan göra det själv.

Hur man installerar fönster sensorer för ett hem säkerhet larmsystem. Välj den bästa punkten för fönster sensorer.
Hur man installerar fönster sensorer för ett hem säkerhet larmsystem. Välj den bästa punkten för fönster sensorer.

Här är de steg att följa när du installerar fönster sensorer för ett hem säkerhet larmsystem:

  • Välj den bästa punkten för fönster sensorer. Den perfekta Höjden bör vara tillräckligt hög för att knäcka fönstret men det bör inte vara tillräckligt hög för att krypa in genom fönsteröppningen. För att hitta den perfekta punkten, öppna fönstret lite. Öppningen bör vara tillräckligt för att säkert knäcka sensorn. Fönstret Sensorn bör läggas på antingen toppen eller botten av fönsterkarmen. Det bör vara närmare gångjärnen.
  • Montera avtryckaren. På vald plats, placera sensorn avtryckaren genom att skruva på den. Den utlösande måste placeras så att fönstret fortfarande normalt kan stängas eller öppnas.
  • Montera brytaren. Lägg växeln på fönsterkarmen. Detta bör vara uppradade med den redan installerade utlösaren. Säkra brytaren på plats med hjälp av gips spik eller skruv. Bytet bör också spolas mot fönsterkarmen, precis som hur du har installerat givaren trigger.
  • Anslut givaren. Det finns två typer av fönster sensorer när det gäller anslutning. En är den trådbundna sensorn och den andra är den trådlösa sensorn. För trådbundna sensorer, måste du ansluta den till den centrala kretskortet genom att köra en kabel från givaren till styrelsen. Om du kan, bör ledningarna går genom väggarna. Om inte, bara köra tråd, efter ramen och väggen botten.
För trådlösa sensorer, måste du passa några batterier i den och det ska köras normalt genom det.
  • Försök sensorn. Slå på huset larmsystemet. Normalt öppna och stänga fönster. Larmet ska gå av när du stänger fönstret.

När fönstret är installerade

När fönstret är installerade, bör varje familjemedlem informeras om dem. De bör veta vad man ska göra för att se till att de inte kommer att utlösa sensorn misstag. Du vill inte ditt hus att vara känd för oavsiktliga triggers. Polisen och andra berörda myndigheter kanske inte tror på ditt hus larm längre. Vad händer om en riktig inbrottstjuv kommer att bryta i ditt hus, och de tror att det är bara en annan oavsiktlig trigger?

Tillsammans med installation av säkerhetsanordning som detta är ansvar

Windows är bland de vanligaste startpunkter för inbrottstjuvar. När fönstret är installerade.
Windows är bland de vanligaste startpunkter för inbrottstjuvar. När fönstret är installerade.

Tillsammans med installation av säkerhetsanordning som detta är ansvar. Hela familjen bör förstå sitt ansvar med att äga ett hem systemsäkerhet larm. Eller så kan det fungera mot dina förmåner och säkerhet.