E2r

Hur man installerar konstgräs

Du kan ha olika skäl till varför du vill ha konstgräs eller gräs som ska installeras. Ett av dessa skäl är att kunna hålla området användbar för sport under den regniga säsongen. Du kanske också vill ha en för att minimera tiden för underhåll eller för att spara vatten eftersom det inte finns något behov vattna ditt område. Du kan göra det av hälsoskäl och eftersom du inte behöver sätta bekämpningsmedel som kan vara skadliga för dig och din familj. Andra gör det för att det är svårt att få tillräckligt med solljus i det område som de vill ha gjort. I de flesta fall kommer professionell hjälp behövs med att installera konstgräs, men om du är en DIY buff, kanske du vill ta det här projektet själv.

  • Det första steget är att veta vad du får in. Vet vilken produkt du får. Forska tillräckligt för att veta om du kan hantera och vet vad produkten kommer att gynna dig mest.
  • Håll också kolla på din budget för att veta vilken typ konstgräs du kan få, måste du veta vilket material som används, gräset räkna per område, kvaliteten på produkten, garanti och så vidare.
  • När du har fastställt alla dessa, kan du nu söka vad du letar efter. Du kan gå till ditt hem inredning butik och leta efter ett så att du kan se och känna på materialet eller ens söka på nätet.
  • Du måste mäta arean av konstgräs att du behöver. Det bästa är om du kan skaffa ett enda stycke som täcker hela området som du behöver. Om det är en oregelbunden form, se till att få tillräckligt med material för att täcka hela platsen, snarare än patchning små utrymmen som är frilagda.
  • Om du byter ut din gräsmatta med riktiga gräs, då det första du bör göra är att ta bort gräs på området.
  • Nästa steg är att jämna ut området du kommer att sätta konstgräs på. Du kan använda krossad sten, grus eller pellets sten generöst till ytan med konstgräs för bevattning. Du måste komprimera stenarna för en kraftigare finish.
  • När nivån, kan du rulla nu över gräsmattan ovanpå krossad sten. Du kanske vill vara säker på placeringen av konstgräs innan du ansluter den medföljande ankare. Om det inte innehåller ankare, använd 6-8 tum landskapsarkitektur naglar sprids jämnt, cirka 2 meter ifrån varandra.
  • Du kanske vill placera materialet i kanterna som tegelstenar eller runda handflata stenar för att dölja kanten på konstgräs.
  • Lägg ett lager av sand, jämnt fördelade över området. Använd en trädgård pensel för att jämna ut sanden, och sedan vatten din nya gräsmatta tills sanden har sjunkit för att placera din nya gräsmatta på plats.


Hur man installerar konstgräs. Det första steget är att veta vad du får in.
Hur man installerar konstgräs. Det första steget är att veta vad du får in.

Din nya konstgräs är klar och du kommer att kunna använda den en gång torkat, idrotta eller vad syftet det tjänar. Tänk på att även om det är konstgjort, kommer du fortfarande att behöva vattna din gräsmatta en gång varannan vecka för att underhålla och hålla ren.