E2r

Hur man installerar styva isoleringsskivor

Oavsett om du vill ha ett bättre hem temperatur eller ytterligare struktur styrka, kanske du redan har funderar på att installera styva isoleringsskivor. Även att få isolering entreprenörer kan förstöra din budget, gör det själv kan vara den bästa lösningen.

Hur man installerar styva isoleringsskivor. Installera furring remsor.
Hur man installerar styva isoleringsskivor. Installera furring remsor.

Egentligen kan du göra din alldeles egna hus isolering jämförbar med verk av isolering entreprenörer. Om du har material till hands, börja nu och kolla hur du kan installera dina isoleringsskivor.

  1. Förbered väggarna. Det allra första du behöver för att ge extra uppmärksamhet är de fuktproblem i väggen där du ska installera isoleringsskivor. För att hjälpa dig med detta, kan den kräva lika enkelt som en vattenfast färg till lika allvarlig som en hjälp från en expert.
  2. Installera furring remsor. Den idealiska mätning för glespanel remsor är två inches med två inches. Fäst remsorna på väggen, med en 16-tums avstånd vardera. De glespanel band kommer att vara till hjälp för fastsättning isoleringsskivor lätt.
  3. Placera gipsskivor. När det gäller brandsäkerhet, krävs det att du placerar en halv tum gipsskivor till träet furring remsor. Fast skum värmeisolering styrelser är inte så lätt att fatta eld, när det i fall de antänds, kan de avger rök innehållande en hel del giftiga gaser. Den gipsskiva kommer att fungera som brandbarriär av värmen isoleringssystem. Men det finns olika typer av paneler skumisolering som inte kräver brandskydden som de metall-faced och laminerat skumskivor.
  4. Även ute furring oegentligheter. Med användningen av ett mellanlägg, kan du jämna enkelt lika väggytorna.
  5. Mät storleken på skumisolering. Få den exakta storleken på glespanel ytor och se till att skummet du ska såga kommer att passa exakt på dessa ytor. En mattkniv eller en såg är ett bra verktyg som kan vara till hjälp.
  6. Installera styrelser skumisolering. När allt är skuren, installera skum i glespanel ytorna. Se till att det blir små eller inga mellanrum mellan remsorna. Om det finns, se till att antingen tejp eller täta den.
  7. Installera en ångspärr. Placera en tung plast ovanpå isolerplattorna att tjäna som en ångspärr. Staple den på toppen men inte på de profiler, remsorna. Väggen du kommer att installera i efterhand kommer att vara en att hålla denna ångspärr på plats.
  8. Fäst väggen. Slutligen, för att täcka isolering av hus som du just gjorde, måste du ominstallera yttervägg.

Nu är du klar med isolerande ditt alldeles egna hus

Nu är du klar med isolerande ditt alldeles egna hus. Dock vara extra försiktig så att olika delar av huset kommer att behöva olika typer av information om hur installationen. Till exempel när du installerar värmeisolering i taket, kommer det att krävas ytterligare material till dig som tjära eller gummerad färg för att blockera UV-strålar från solen. Detta beror, i tid, kan strålarna skadar isoleringen system du har installerat.

Dessutom måste du vara riktigt försiktig med att installera isoleringen att komma med positiva och effektiva resultat. I de fall när du inte är säker på vad jag ska göra, är det bättre att söka hjälp från proffs. I slutändan kommer styva isoleringsskivor vara till stor hjälp för dig.