E2r

Hur man kan inreda ett biorum eller hemmabio

Michael Jackson (+ RIP) hade en verkligt fantastisk hemmabio på hans Neverland Ranch. Bortsett från att ha en state-of-the art hemmabiosystem, hade MJ eget mellanmål disken lagras så djupt med alla typer av snacks och drycker barnen gå gaga för. Du kan sikta på denna typ av mind-blowing inställning och även om det kommer att kosta dig buntar av pengar, kommer det att vara ett givande projekt, definitivt något du kan vara stolt över!

Hur man kan inreda ett biorum eller hemmabio. Allt bör redan ingå i blått tryck.
Hur man kan inreda ett biorum eller hemmabio. Allt bör redan ingå i blått tryck.

Här är hur man kan inreda ett biorum eller hemmabio:

Välj ett tema

Välj ett tema. Varje steg du tar härifrån kommer att kretsa kring detta tema. Du kanske redan har ett eget tema, men här är några fler att lägga till dina egna idéer:

  • Star Wars tema. Du kommer inte slut på memorabilia, samlarobjekt, och annat bylte för denna typ av tema. Lack för rummet kommer inte att vara en huvudvärk för att brottas med. Det är helt enkelt svart och vitt. Du kan även tapet i rummet i rymden-inspirerat mönster.
  • Andra filmen teman. Välj genre och allt du behöver för att arbeta på är vilken film och hur man får det utseende för din hemmabio.
  • TV-serier teman. Starsky och Hutch, Charlies änglar, The Love Boat, Gossip Girl, True Blood, eller Mad Män. Välj en och stilisera din dekoration enligt TV-serie som du väljer.
  • Old Hollywood. Google detta tema, och du kommer att hitta mer än en miljon resultat för din strävan att hitta den perfekta dekorationer för att fylla upp utrymmet i din hemmabio. Det finns affischer från Hollywood kändisar från gårdagens, samlarobjekt, rullar film, och med klassiska DVD-skivor som du kan stapla upp, flickor Pinup och andra krimskrams du kan hitta för att få detta tema ner till perfektion!
  • Biograf. Här är ett annat tema kanske du vill lägga till i din lista. Du kan ha sammet gjort linor, beställa guld batonger, be entreprenören att designa och konstruera teater eller stadion-stil sittplatser, och har en egen koncession monter byggd för popcorn, läsk och andra snacks.
  • 1960 Woodstock. Fri kärlek regerar! Flower power! Psykedeliska färger! Bell bottoms! Om du var född vid denna tid, kan du hylla krafter fred som gjort denna festival är en av de mest transcendenta musikevenemang världen någonsin har skådat.

Allt bör redan ingå i blått tryck. Du kan inte bara besluta att göra ett rum till ett hemmabio rum. Du har bygga eller konvertera en. Detta tar lite förarbete och kan innebära knackar ner allt och börja om från början. På detta, måste du arbeta med ett team som består av en entreprenör, ingenjör, snickare, arkitekt, formgivare och elektriker för att ta hand om allt. Ledningar måste fastställas, fixturer installerats, riktas ljudisolering och så vidare och vidare. Dessa uppgifter kommer alla att vara i en plan för ditt godkännande. Förmodligen den bästa platsen för ett hemmabio rum skulle vara i källaren, vardagsrummet eller poolhus. Vad tycker du?

Pick smarta kontroller. Gör plats för vägg-till-vägg mattor och draperier sammet.
Pick smarta kontroller. Gör plats för vägg-till-vägg mattor och draperier sammet.

Gör plats för vägg-till-vägg mattor och draperier sammet. Dessa hem tillbehör kommer att spela en avgörande roll för kvaliteten på ljud och akustik i din hemmabio rum. Dessutom bör du ha en AC installerad i rummet för att hålla utrustningen sval hela tiden speciellt under sommaren.

Pick smarta kontroller

Plocka smarta kontroller. Det är verkligen inte något annat val. I en perfekt hemmabio rum, måste du kunna styra AV-utrustning, belysning och ljud via en fjärrkontroll eller touch-screen panel.


Om du känner vred fingrarna för suggestiva kostnaden här projektet kan medföra, känner mig inte så orolig. Det är ärligt talat en värdig investering och ja, du kommer att betala ett högt pris, men som ordspråket säger, "Något värt att göra är värt att göra väl."