E2r

Hur man kan jämföra priser ersättare fönster

Installera byta fönster kommer inte bara ge din heminredning nytt liv

Installera byta fönster kommer inte bara ge din heminredning nytt liv, det kan också effektivt minska kostnaderna hemma energi också. För att få bästa valuta för pengarna, är det viktigt att du tilldela tillräckligt med tid att jämföra olika tillgängliga priser. Detta skulle ge dig en god uppfattning om nuvarande priser och skulle ge dig att få de bästa erbjudandena (eller ens förhandla om rättvisa priser också). Läs vidare om några bra tips och riktlinjer:

Hur man kan jämföra priser ersättare fönster. Veta vilken typ av reparation och utbyte som du behöver.
Hur man kan jämföra priser ersättare fönster. Veta vilken typ av reparation och utbyte som du behöver.

  • Veta vilken typ av reparation och utbyte som du behöver. Först av allt, kontrollera omfattningen av ersättning du skulle behöva ha. Till exempel, om ramen runt fönstren är skadad eller ruttnar, skulle du behöva faktor i kostnader för reparation på området bortsett från det faktiska byta fönster. Du bör också redovisa kostnader för avlägsnande och omhändertagande av de gamla fönstren. Om dina gamla fönster har oregelbundna storlekar, skulle du vara beredd att betala extra för skräddarsydda fönster. Däremot bör du höra med olika fönster företag: ett företag kan överväga ditt fönster storlek vara olagliga (och skulle behöva ha en skräddarsydd) medan ett annat företag kan ha din exakta fönster specifikationer som standard storlek. Kom ihåg att köpa en vanlig storlek skulle hjälpa dig poäng billigare priser.
  • . Var beredd med detaljerna Vid jämförelse priser, är det bäst att du redan har följande uppgifter till hands: storlek (längd och bredd) av fönster som du behöver, plus typ och gör som du vill. Detta skulle hjälpa de olika fönster företag du pratar med komma med en färdig uppskattning.
  • . Känna till aktuell priser Window ersättare kostar ca 225€ till 525€, det vill säga om fönsterkarmen är fortfarande intakt. Vinyl-inramade fönster anses vara den mest kostnadseffektiva alternativ, medan trä är en av de dyraste. Andra material innefattar stål, aluminium och glasfiber.
  • Se till att du frågar från tre eller fler fönster bolag. Detta skulle bidra till att ge dig en god uppfattning om rättvisa priser för fönster ersättare. Gör att du kolla med välrenommerade företag (kolla med Better Business Bureau för att se om de har bra skivor). Du bör också fråga om de erbjuder hem hemsökelser, där professionella fönster installatörer skulle komma hem till dig för att ge dig bättre uppskattningar. Vissa fönster företag erbjuder denna tjänst gratis.
  • Överväg att köpa bara fönstren. Även om du kan för att få fönstren och sedan har dem installerade av samma företag, kan det vara billigare om du bara beställer fönster sedan hyra en lokal hantlangare för att installera dem. Fråga på hårdvara butiker som Lowes för sina priser med och utan professionell fönster installation.
  • Inte bara kontrollera priserna. Förutom kostnaderna för själva fönstret, är en annan viktig aspekt att hålla utkik efter den Energy Star-märkningen. Detta skulle säkerställa att fönstret du köper är lämplig för din typ av klimat och skulle göra det möjligt att du kan få bättre besparingar på luftkonditionering och uppvärmning. Fråga om detta från fönstret företag som du pratar med.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är de viktigaste riktlinjerna att komma ihåg när man jämför byta fönster. Kom ihåg, är det viktigt att du tilldela tillräckligt med tid för att göra din jämförelse, så du kan poäng de bästa erbjudandena. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!