E2r

Hur man kan ordna vardagsrummet

Arrangera vardagsrummet kan vara lätt eller svårt beroende på hur man ser på det. Det innebär vanligtvis tänker på det bästa sättet att ordna möbler som kommer att göra vardagsrummet ser rymliga men med en bodde i känsla. Det är den plats där du och dina familjemedlemmar samlas efter middagen och kanske se en film tillsammans eller spela vissa spel för limning kvalitet familj gånger. Här är några tips på hur man kan ordna i vardagsrummet.

Hur man kan ordna vardagsrummet. Välj rätt tema som kommer att gå med dina befintliga möbler.
Hur man kan ordna vardagsrummet. Välj rätt tema som kommer att gå med dina befintliga möbler.

  • Välj rätt tema som kommer att gå med dina befintliga möbler. Ta en titt på vad möbler är där och vilka som används ofta. Det kan finnas vissa saker där som bara upptar utrymme och aldrig utnyttjas. Det vore bäst att hålla dem i lager och koncentrera sig på de som används hela tiden. Om du vill ha ett helt annat utseende då du kan behöva göra sig av med de stora soffor och breda säten och ersätta dem med moderna och lätta dem i ljusare färger.
  • Kontrollera det totala utrymmet för din familj rummet och visualisera hur många möbler faktiskt kommer fylla utrymmet och ge tillräckligt sittplatser område för alla medlemmar i familjen Lämna tillräckligt med utrymme mellan möbler för att möjliggöra enkel åtkomst och fri rörlighet runt familjen rum. De bör vara tillräckligt långt för att tillåta en person att gå mellan sätena ändå nära nog för folk att höra varandra när de talar. I vardagsrummet ska vara öppet och tillgängligt från alla hörn för att inte störa andra som redan finns. Tänk på dörren eller dörrarna som leder till vardagsrummet. Dörröppningen bör inte blockeras av någon möbel, men sätena ska lätt nås från dörren.
  • Arrangera möblerna på ett sätt som kommer att ge den mest bekväma samt tillgång till hemmabiosystem och stereon. Placera hemmabiosystem mot den bredaste väggen i vardagsrummet. Arrangemanget av möblerna behöver inte vara formell. Placera soffor och andra platser i en vinkel runt i rummet, vilket gör hemmabiosystemet fokus. Använd endast funktionella möbler. Inkludera sidobord att hålla böcker och tidskrifter, ett lågt bord i mitten för att hålla fjärrkontroller och en plats att sätta mellanmål rätter. Även om arrangemanget är informella bör det finnas balans när du ordna möbler. Fördela stora bitar runt rummet för att uppnå en bra balans.
  • Inkluderar vissa väl valda och väl placerade tillbehör i vardagsrummet. Ramar familjefoton kan ordnas på en mantel eller en hylla. Häng livliga målningar eller affischer på väggarna och använd punktbelysning för att lysa på målningarna. Tillbehören bör användas för att fylla upp några tomma utrymmen i vardagsrummet men får inte hindra tillträde till rummet.
  • Inkludera bönor påsar och stora kuddar kast som kan dubbla upp som golv kuddar. Dessa kommer att ge mer bekväma sittplatser för barnen som älskar att sitta och lounge på golvet.
  • Ljusa Gardiner på windows gör det möjligt för solljuset att lysa i vardagsrummet under dagen. En ljus och luftiga rum är mer inbjudande än en mörk och dyster rum. Installera rummet ljus som kommer att lysa upp rummet jämnt under kvällen. Dimmers kommer att göra rummet mysigt och med tillräckligt ljus när du vill ha en film maraton.

Flytta din möbler runt och ta bort några som inte används alls ger vardagsrummet mer utrymme och göra det till en mer bekväm område för familjen att samlas. Tänk på åtkomstpunkter i vardagsrummet, det totala antalet familjemedlemmar använda rummet och ger alla tillräckligt benutrymme att flytta och gå om kommer att göra din vardagsrummet en favorit område i huset.