E2r

Hur man köper en handhållen dammsugare

Välja en handhållen dammsugare: köpguide

Vissa människor kanske tror att allt som finns att köpa en handhållen vakuum är att bara köra till affären och plocka upp den första i sikte. Tyvärr är det dock inte så lätt. Dessutom, när en del människor förlitar sig på bara lita någon gammal vakuum från hyllan, tycker de generellt att de i högsta grad är besviken på slutet. Kanske vakuumet fungerar inte eller kanske det fungerar, men inte ge dig sugeffekten du behöver verkligen göra dig mycket bra. För att se till att du inte är helt slösar bort dina pengar, måste du följa denna guide. När man tittar på de rätta funktionerna, alternativen och problem, har du inga problem att hitta den bästa vakuum för dig.

Hur man köper en handhållen dammsugare. Kontrollera prestanda.
Hur man köper en handhållen dammsugare. Kontrollera prestanda.

  • Makt handdammsugare - Oavsett om du är shopping för en trådlös eller en sladd vakuum, du vill vara säker på att du granskar några av de viktigaste funktionerna som kommer att visa dig om det är pengar väl värt det. En av de första saker som du kommer att vilja tänka på är att energialternativ för luckor som du tittar på. Medan sladdlösa handdammsugare kan användas överallt i huset eller bilen, det finns en begränsad batteritid som du måste ta itu med. De trådbundna luckor kan sedan verkar vara praktiskt val, men de är i allmänhet inte allt som bekväma att använda. Denna situation, måste du i princip att väga fördelar och nackdelar och räkna ut vilket alternativ som är mer fördelaktigt för dig.
  • Batteritid - Om du väljer att gå vidare med den sladdlösa handdammsugare, som så många människor gör, kommer du vill vara säker på att du är uppmärksam på batteriet körning. Vill du se hur länge en enda laddning räcker när de används för att se till att det kommer att passa med dina personliga behov. Det finns vissa modeller som bara kommer att köras under sex minuter, medan andra kommer att köra tillräckligt länge för att rensa ut det inre av en hel bil.
  • Kontrollera prestanda - Även om du kanske gillar idén med att ha en super snygg handhållen vakuum så att du inte känner så illa om lämnar ut den på disken, kanske du vill tänka dina prioriteringar. Många har funnit att dessa luckor är i allmänhet mindre räcker än standard dammsugare. Ditt mål bör vara att finna en handhållen som är hållbar, kör en lång tid och har tillräckligt sugkraft för att få jobbet gjort.
  • Ytterligare funktioner - Även om du kanske inte har känt detta, finns det några trådlösa dammsugare där ute som kommer med en liten tillbehör slang. Detta gör att du kan nå längre under bilsäten och möbler när du annars inte skulle kunna nå den. Även om detta kan vara en bra funktion, det är något som du verkligen kommer att dra full nytta av? Är det verkligen värt det extra priset? Om du inte kan föreställa dig med slangen, då du kanske vill hoppa över den.
  • Dammsugare recensioner - Och sist men inte minst, du vill vara säker på att du gör en liten jämförelse shopping. Du vill vara säker på att du aldrig betalar mer än du behöver. För att göra detta, kommer du vill vara säker på att du jämför några olika konkurrenters sajter för att se till att du inte blir överladdade. Om du handlar på nätet, se till att prisjämförelsen ingår det totala priset, som inkluderar fraktkostnader.

I slutändan kan det vara rätt för dig kanske inte rätt för en annan person. Du vill vara säker på att du får en handhållen vakuum som verkligen kommer att göra för dig vad du behöver göra. Kom dock ihåg, är den handhållna vakuum ett kraftfullt verktyg som bör användas som tillägg till din vanliga full storlek vakuum. För de snabba spill eller svåråtkomliga områden, är den handhållna vakuum vägen att gå.