E2r

Hur man lägger ett utlopp till en befintlig vägg

Lägga ett utlopp till en befintlig vägg är en svår gör-det-själv sträva. Det finns en risk för att bränna ner ditt eget hem eller elektrisitet dig själv om du gör det minsta misstag. Om du inte har tillräckligt bakgrund att hantera elektriska ledningar system, är det starkt rekommenderat att du anlita en professionell elektriker. I varje fall här är några riktlinjer som ger dig en uppfattning om vad jobbet innebär.

1. Stäng av den elektriska strömmen till hela huset.

När man arbetar med något så komplext och farligt som ditt hem elektriska system är nödvändigt första steg alltid stänga av strömmen.

2. Hitta rätt plats att placera din nya uttag.

Du vet redan vilken vägg i vilket rum du vill lägga till den nya eluttag till, men den exakta platsen kan inte godtyckligt, eftersom det finns interna strukturer i väggen som du behöver för att undvika. Väggreglar är en av dem, andra kan vara VVS eller ventilationsschakt. Du kan trycka på väggen lätt med en hammare för att hitta en plats som har en tom hålighet bakom. Du kan också peta ett litet hål och sätt hängare tråd i den för att känna runt insidan bara för att se något VVS, elektriska eller mekaniska strukturer finns i samma vägg utrymme.

3. Markera rätt plats.

Mät hur högt från golvet övriga försäljningsställen i ditt hem är installerade. Du behöver förmodligen ta ut täckplåten på en av dem för att noggrant mäta höjd på vilken hålet för utloppet gjordes. Medan du ändå håller på kan du lika gärna mäta dimensionerna på hålet så att du redan vet hur stor en hålighet du kommer att göra.

Hur man lägger ett utlopp till en befintlig vägg. Att gå tillbaka till platsen på väggen du stakat ut tidigare.
Hur man lägger ett utlopp till en befintlig vägg. Att gå tillbaka till platsen på väggen du stakat ut tidigare.

4. Ta reda på var att utnyttja el.

Du kan inte trycka på de ytterligare ledningar som går in befintliga elektriska rutor i taket eller källaren. Dessa extra kablar innehåller konstant effekt. De enda säkra ledningar till TAP är de som redan leder till andra befintliga butiker så det är viktigt att du spåra rätt par trådar. Se till gång att makten för hela huset stängs och sedan gå vidare och klippa kablarna. Anslut dessa ändar i en ny elektrisk låda och montera detta i golvet eller taket struktur

5. Borra hål längs banan av de nya ledningarna.

Med utloppet rutan och ledningar på plats.
Med utloppet rutan och ledningar på plats.

Du kommer att ansluta ytterligare utlopp till nya elektriska fält med en uppsättning trådar som ska dras inne i väggen, golvet eller taket. Det är nödvändigt då att borra hål där dessa trådar kommer att passerar. Se till att borrkronan är större i diameter än tråden och minst 4 inches lång, eftersom du kommer att göra hål genom tjocka strukturer. Också vara säker på att du leder mot den plats du har valt tidigare.

6. Förbered väggar för installation.

Att gå tillbaka till platsen på väggen du stakat ut tidigare

Att gå tillbaka till platsen på väggen du stakat ut tidigare, klippa ut väggen i de exakta dimensioner som uttagsbox du kommer att använda för att huset den nya uttag. En bra brukskniv kommer att göra för sheetrocked väggar, men för putsade väggar kan du behöva använda en hole-såg. Lägg ner den nya uppsättningen av ledningar som kommer att ansluta uttaget och den elektriska boxen. Ena ände ansluter till den elektriska boxen och den andra kommer att införas i anslutningsdosan. Anslutning av nya kablar till befintliga entydiga handlar om matchande tråd färger eftersom dessa trådar är oftast färgkodade. Se till att det inte finns några lösa trådar och att tråd muttrar skruvas åt ordentligt. På väggar, kan du montera säkert anslutningsdosan med hjälp av fästen eller klipp som kommer med det. Om du skär ut väggen korrekt, uttagsbox bör inte vicka.

7. Sätt i utloppet behållaren.

Med utloppet rutan och ledningar på plats

Med utloppet rutan och ledningar på plats, kan du lägga nu i utloppet behållare. Anslut och skruva ner trådändarna i sina rätta terminaler på behållaren. Du kanske vill överväga att sätta i en tredje tråd för jordning. Du bör också linda eltejp på insidan som vetter del av kärlet för extra skydd. Efteråt kan du montera uttaget är täckplåten.

Dubbelkolla anslutningarna innan du slår på strömmen igen och testa den nya uttag. Använd en enkel apparat med små elektriska krav som en lampa som använder en låg lampa watt ljus för testning. Om du inte ser några gnistor, luktar någon rök och apparaten fungerar så har du förmodligen gjorde det på rätt sätt.