E2r

Hur man lagrar en strykbräda

Spara en strykbräda kan vara ett problem för dig, särskilt om du har en liten plats. Du måste lagra det i en väl dold plats när det inte används så att besökare inte kommer att kunna se den. Det finns flera saker du kan göra för att spara strykbräda och hålla det borta ur sikte.

Hur man lagrar en strykbräda. Strykbräda förvaringskrok.
Hur man lagrar en strykbräda. Strykbräda förvaringskrok.

Här är några användbara tips som du kan använda för att lagra dina strykbräda:

  • Strykbräda förvaringskrok. En strykbräda förvaringskrok är ett mycket användbart verktyg som du kan använda för järn styrelsen lagring. Du kan köpa den här förvaringskrok från webbplatsen www.containerstore.com . Du kan koppla detta verktyg på baksidan av din dörr och du kan vertikalt montera järn pad på kroken. Detta är ett bra sätt för dig att lagra din strykbräda, speciellt om du inte har ett lager skåp eller ett mycket stort utrymme.
  • Strykningsservice caddie. Annat verktyg som du kan använda för att lagra din styrelse för elektrisk strykning är strykning caddie. Den strykning caddie är ett verktyg som kan monteras på en dörr eller på vägg. Det caddie kan hålla strykbräda och även järn. Du kan använda strykningen caddie om du har en förvaringsskåp. Detta är mycket användbart för att hålla strykbrädan från golvet. Du kan köpa en strykning caddie från www.nextag.com för mindre än 10€.
  • Bordsskiva strykbräda. Om du har problem med lagring, är det bättre att använda sig av en bordsskiva strykbräda eller en kompakt styrelse i stället för den vanliga kommersiella styrelse som finns på marknaden. En bordsskiva strykbräda har kortare ben så att det är lättare att lagra i trånga ställen. När den inte används, är vad du kan göra lagra styrelsen bordsskivan strykning under sängen eller soffan. Genom att använda denna behöver du inte så mycket utrymme för förvaring.
  • Väggmonterad strykbräda. Annan stor sak att använda i stället för en fristående strykbräda är en väggmonterad strykbräda. Det är de som du kan dra ut när det behövs och vik upp när den inte behövs. Om du inte vill ha en strykbräda som en display för din vägg kan du alltid köpa väggmonterad strykbrädor som har lock. Ett annat billigt sätt att täcka strykbräda på väggen är att använda en gardin som du kan glida över väggfäste.

Dessa är några av de tips som du kan använda så att du kan hålla din strykbräda bort från synen när den inte används. Du kan bläddra efter olika typer av stationer styrelser, lagringslösningar för järn styrelser och olika typer av järn styrelser från webbplatsen ironingboards-store.com . På denna webbplats kommer du att kunna hitta den perfekta lösningen för alla dina strykning behov. Du kan kolla in de bästa rankade objekt på webbplatsen för att se deras mest sålda objekt.