E2r

Hur man lever i garaget

Mest typiska hus har ett garage

Mest typiska hus har ett garage, oavsett storleken på fastigheten är. Relevant, skulle storleken på fastigheten diktera starkt storleken på garaget. Denna del av huset används vanligtvis för många saker, t.ex. parkera din bil, lagra dina verktyg, hålla din camping tält, förvaring dina mountainbikes, och många andra saker som helt enkelt inte hör hemma i din hushåll. Merparten av tiden, är denna del av huset kvar obesökta, dammiga och smutsiga och full av oönskade critters och insekter. Inte för att vi sinne vi inte ens gå till vår egen garage så ofta som vi går till badrummet för en potta.

Hur man lever i garaget. Rensa ut allt inifrån garaget.
Hur man lever i garaget. Rensa ut allt inifrån garaget.

Kreativt kan vi utnyttja vårt garage på fler sätt än att bara hålla våra ägodelar. Med den rikliga mängden utrymme ägnas åt detta hus fack ensam, kan vi utnyttja den givna utrymmet i mer produktiva, och ännu viktigare, roligare sätt. En av de saker som vi kan göra är att göra det till en "beboelig" utrymme för mänskliga normer. Här är hur du kan göra det:

  1. Rensa ut allt inifrån garaget. Lämna inte någonting efter sig. Du måste utrymma alla dina tillhörigheter, från bilen rakt ner till din skruvmejsel, eftersom du måste inspektera varje hörn och skreva i garage.
  2. Inspektera väggbeklädnader för sprickor och hål. Se till att du gör den nödvändiga täckning av något av dessa hål för att förhindra något - eller någon - från att smyga in Inspektera ventilation, fönster och dörrar. Se till att du har tillräckligt med källor för syre och ren luft. Inspektera de elektriska foder, ledningar och kablar. Se till att du är bekant nog med plan i garaget rummet eftersom du kommer att göra en hel del förbättringar och du skulle inte vilja att placera någon form av brandfarlig saker nära eluttaget eller något så farligt som det. Detta är också rätt tid att anpassa vad du vill efter dina önskemål.
  3. Eftersom ditt garage har lämnats kvar i skuggorna och har blivit hem för tusentals critters, insekter och oönskade skadedjur, skulle det vara klokt att rökbehandling och städa upp garage innan du gör några andra förbättringar. Detta garanterar din säkerhet och sinnesfrid.
  4. Detta handlar om rätt tid att måla eller utforma omkrets garaget. Efter torkning kan du fortsätta till att föra in dina möbler. Kom ihåg att du bara har begränsat utrymme, så prioritera möbler som skulle göra ditt liv enklare. Detta beror i hög grad på personliga preferenser, men allmänt, skulle du vilja att prioritera din säng (eller soffa), garderob (eller skåp), bord och några stolar, TV, elektrisk fläkt, värmare, belysning, kylskåp, etc.
  5. Avancera till att föra dina apparater och andra personliga tillhörigheter strax efter att du har tagit i möbler och utrustning för lagring.
  6. Installera lås på fönster och dörr. Eftersom detta kommer att bli ditt nya hem, måste du vara extra försiktig och bevara säkerhet och integritet.