E2r

Hur man målar en garderob

Med alla missbruk en garderob tar från människor öppna och stänga det ofta kan dessa nyttiga förvaringsfack för kläder börjar se slitna ned och ful. Oftast människor försummar dessa bitar hem möbler bara för att de är oftast mer funktionella för praktisk användning än estetik. Däremot kan en sliten och misshandlad garderob dämpa verkligen den totala atmosfär och utseende av ett rum eftersom det är självklart en stor del av den. Problemet till hands är att måla en garderob kan vara en knepig på grund av det begränsade utrymmet för att arbeta din magi på inte tala om den svåra jobb att välja färg färger som gör det möjligt för garderoben att lysa som ny och bibehålla en hållbar utseende mot missbruk att det tar dagligen. I verkligheten kan måla en garderob vara lätt och roligt om du har rätt verktyg och information till hands.

Ta bort dörrarna

Hur man målar en garderob. Rengör och reparera dörrarna.
Hur man målar en garderob. Rengör och reparera dörrarna.

Ta bort dörrarna. Det första steget i ommålning dina dörrar är att ta bort dem från gångjärnen. Måla dörrarna separat kommer att bli lättare än att måla dem medan bifogas. Lossa alla handtagen för att skydda dem från färgen.

Rengör och reparera dörrarna

Rengör och reparera dörrarna. När du har dörrar bort, torka dem med en trasa för att avlägsna damm och smuts. Använd en fuktig trasa för att säkerställa att dammet fastnar och smuts eller sot kan lätt tas bort. Om det finns skador, fyll i eventuella hål eller luckor med spackel. Se till att slipa alla knölar eller ojämna fläckar också. Tänk på att ytan vara även om du vill att färgen har en felfri effekt.

Applicera primer. När du är klar med rengöring och reparationer, gäller primer för att säkerställa att allt damm eller smuts kvar inte kommer att störa färgen absorptionen senare. Ansök minst 1 lager grundfärg. Detta kommer att vara din färg bas. Låt primern torka helt innan du fortsätter med färgen.

Rengör och reparera dörrarna. Måla interiörer garderoben.
Rengör och reparera dörrarna. Måla interiörer garderoben.

Måla dörrarna. Välj en färg färg som ger glans och gör garderober verkar ny och felfri även om det blir märkas. Välj inte en platt färgad färg. Om du tänker efter en ljus färg, välja minst en satin eller äggskal glans. Om du är mer benägna att mörkare färger, välj brun eller mörkblå. Dock är det bästa alternativet en färg färg som är lätt reflekterande eftersom dessa kan omfatta alla skador. Använd penslar för att måla dörren kanter. Använd en roller för den platta sidan av dörren. Ansök måla i minst 2 skikt. Låt ett lager torka innan nästa. Använd samma färg eller nyans av färg för trim också. För ökad effektivitet, måla trim medan du väntar på att färgen på dörrarna för att torka.

Måla interiörer i garderoben

Måla interiörer garderoben. Liksom dörrarna, rengöra och reparera garderoben inre på samma sätt. Om du har lådor inuti garderoben, ta ut dem och arbeta med dem separat. Applicera primer också. Välj lämplig färg relevanta för din övergripande tema. Du kan välja en låg glans eftersom closet dörrarna är stängda för det mesta. Använd en pensel och en rulle för målning också. Minst 2 färgskikt kommer att behövas.

När du har slutfört lackeringsprocessen för hela garderoben, montera tillbaka luckan handtag och gångjärn och sätt tillbaka dörrarna. Så snart allt är tillbaka i ordning, sola sig i framgången för ditt jobb eftersom du nu har en helt ny ser garderoben.