E2r

Hur man öppnar upp och förvandla ett badrum

Ta ett bad är som att ta en paus före och efter start en stressig dag. Det är därför ditt badrum ska vara bekväm. Att 10 eller 20 minuter i badrummet bör vara en stunds avkoppling från dag till dag rutin. Öppna och förvandla ditt badrum genom att följa tipsen nedan:

  • Rengör det väl. En fantasi badrum kan aldrig vara bra om det är rörigt. Även installation av dyra kakel eller badkar kommer inte att hjälpa om du inte kan hålla ditt badrum rent. Så det första steget i omvandlingen ditt badrum är att rengöra den väl. Gör det så rena som möjligt. Det kan ta några timmar av ändlös skrubbning men åtminstone, behöver du inte göra det här varje dag. Schema dig att städa badrummet ordentligt en gång i veckan eller två gånger i månaden. Se till att ta bort formarna, skräp och bleka vita plattor. Du kommer att bli förvånad av vad en ren badrum kan göra för att dess övergripande utseende.
  • Organisera badrummet. Förutom rengöring badrummet, är ett annat sätt att omvandla den genom att organisera badrummet väl. Ta allt som måste avlägsnas från badrummet. Lägg lagerutrymmen om det kommer att göra badrummet mer organiserad. Håll Handdukar, extra tvål och rengöringsmedel i sina anvisade platser. Hålla dem borta från ögonen kommer göra ditt badrum ser ren och organiserad.
  • Ordna badrummet. Är du säker på det aktuella arrangemanget av saker i ditt badrum? Kanske måste du flytta fåfänga eller ta bort gardinen. Ibland kan ordna saker i ett rum gör att rummet ser helt nya. Den kommer att arbeta på samma sätt i ditt badrum.
  • Ändra färgpaletten. Vitt är alltid valet för en ren snygg badrum. Det är dock inte alltid ett spännande sätt att klä upp ditt badrum. Tänk på den mest lämpliga färgpalett för ditt badrum. Det kan vara något som du vill som solnedgången palett eller jord toner palett. Se till att allt i badrummet kommer att följa din färgpalett. Måla väggen, ändra gardinen och ändra dekorationer i badrummet kan göra så mycket för sin vackra förändring.
  • Har ett tema för badrummet. Förutom paletten kan du också göra om badrummet genom att ändra tema. De spa tema är populär, men du kan också prova strand tema eller skogen tema. Föreställ dig hur badrummet kommer att se ut för de teman och hur du ändrar badrummet för att följa det temat. Kanske installera havet stenar på väggen eller lägga stora döda trädgrenar på golvet kommer att göra. Försök att lägga doftljus, rökelse och oljebrännare att lägga aromatisk aura i badrummet.
  • Ändra belysningen. Skapa stämning genom belysning. Du kan installera två belysning i badrummet. Man kan vara lika ljus som solen och den andra kan vara lika dunkel som gryningen. Båda lightings har olika effekter, men åtminstone kan effekterna väljas baserat på ditt humör.


Hur man öppnar upp och förvandla ett badrum. Organisera badrummet.
Hur man öppnar upp och förvandla ett badrum. Organisera badrummet.

Tipsen ovan är generella sätt om hur man öppnar upp och omvandla ditt badrum. Det finns fler sätt ute. Fortsätt på att utforska dina alternativ. Glöm inte att överväga dina kunskaper, budget och ditt badrum nuvarande tillstånd när man planerar för sin förvandling.