E2r

Hur man organiserar en garderob för skoförvaring

Organisera en garderob innebär hårt arbete speciellt om du har en hel del punkter. Du kan börja med att organisera någon closet utrymme för dina skor. Om du är en av de människor som har en massa par skor, då detta kan ta lång tid att göra. Men att organisera en bra sak att göra att du lätt kan se var skorna som du letar efter när du behöver dem. Följ dessa tips för att lära sig att organisera din sko garderob.

  • Samla alla dina skor. Ge utrymme på golvet och samla alla dina par skor. Sortera ut dem. Bli av de skor som inte längre passar dig och de som du är redo att ge bort. Sortera de som du använder ofta. Du kan också sortera dem efter stil. Placera alla sneakers och skor gummi i ett avsnitt och de formella skor eller höga klackar kan placeras i en annan.
  • Förbered ditt utrymme och arrangörer. Rensa ut lite utrymme i din garderob för skor. Du kan också använda en skohylla för detta. Köp några skoförvaring från butiken för att hjälpa dig att lagra dina skor på ett säkert ställe. Det finns gott om skoförvaring i varuhus som du kan köpa. Välj det som bäst passar dina behov.
  • Arrange utrymmet. Öva arrangera utrymme för att se om du har tillräckligt med utrymme för alla dina skor. Använd en kombination av sko arrangörer såsom lådor, påsar sko, ställningar, etc för att få plats för alla dina skor. När du har rensat området, är det dags att organisera dina skor.
  • Rengör dina skor. Rengör dina skor med en torr bomullstrasa så att de är redo att bära när du behöver dem. Polska skor måste vara polerad. För läderskor och skor med speciellt tyg, placera dem i en ren och sluten behållare så att de kan pågå längre.
  • Ordna dina skor. Ordna dina skor på arrangörerna. Placera de skor som du ofta bär i ett avsnitt där du enkelt kan komma åt dem. För skor som du sällan använder, placera dem i påsar eller lådor för att hålla dem från att samlas damm. Om du placerar dem i deras ursprungliga rutor, kanske du vill sätta en etikett utanför så att du lätt kan se var skorna som du behöver i framtiden.
  • Säsongens skor. Lagra säsongens skor någon annanstans eftersom du inte kommer att behöva dem ofta. Detta inkluderar snö stövlar, stövlar regn, sandaler sommar, etc. Du kan bara sätta ut dem när du behöver dem för säsongen.


Följ dessa tips och snart kommer du att ha en organiserad sko garderob

Hur man organiserar en garderob för skoförvaring. Samla alla dina skor.
Hur man organiserar en garderob för skoförvaring. Samla alla dina skor.

Följ dessa tips och snart kommer du att ha en organiserad sko garderob. Gör det till en vana att göra en allmän rengöring av din sko garderob minst en gång om året. Bli av de skor som du inte använder alls eftersom de kommer bara lägga skräp i din garderob. Efter ordna dina skor, kan du gå vidare och ordna dina kläder och accessoarer så att du kan ha en fullt organiserad garderob.