E2r

Hur man rengör bänkskivor med naturliga produkter

Med människor blir mer miljömedvetna

Med människor blir mer miljömedvetna, kommersiella bänkskivan rengöringsmedel skryta nu av att ha naturliga ingredienser. Men mest troligt, dessa kommersiella produkter har bara en liten andel av dessa ingredienser och större delen av komponenterna är fortfarande kemisk-baserad. Om du verkligen vill använda sig av naturliga ingredienser för att rengöra din bänkskivan är det bästa alternativet för att skapa dina egna naturliga rengöringsmedel. Här är några förslag och tips om hur du kan använda dem för att rengöra dina bänkskivor.

Hur man rengör bänkskivor med naturliga produkter. Vinäger och vattenlösning.
Hur man rengör bänkskivor med naturliga produkter. Vinäger och vattenlösning.

  1. Vinäger och vattenlösning. Vit vinäger är surt innehåll löser lätt smuts och grime och dålig lukt ditt kök. Du kan använda vit vinäger helt av sig själv, även om det också fungerar bra om blandas med vatten. I en skål, blanda lika mängder vinäger och vatten. Doppa en ren trasa i skålen och använda den för att torka längden på bänkskivan. För ett krångel städning kan du överföra lösningen i en sprayflaska. Spraya lösningen på bänkskivan och torka. Ättika lukten kommer att vara borta som lösningen torkar på bänkskivan.
  2. Citronsaft. Citron har visat sig effektiv som ett hus rengöringsmedel. För att ta bort hårt smuts och fläckar på din bänk, kan du extrahera citronsaft och gnid den över bänkskivan med en trasa. Du kan också få en citronskiva och strö en nypa bakpulver på den öppna sektionen. Gnid citron på bänkskivan. Lägg till fler bakpulver när du går längs.
  3. Citronsaft lösning. Blandning citronsaft med andra ingredienser också fungerar bra att rengöra en bänkskiva. Du kan till exempel blanda tre matskedar citronsaft med en matsked vatten. Blöt en ren handduk i lösningen och torka bänkskivan. Du kan använda vit vinäger i stället för vatten. Citronsaft kan också blandas med bakpulver för att göra en pasta. Applicera pastan på de färgade områdena i din bänkskiva. Låt stå 20 minuter för att mjuka fläcken och hårda smuts. Torka av pastan av med en trasa och skölj området med en annan trasa efteråt.
  4. Citronsaft med olivolja. Denna blandning fungerar som en polska till trä bänkskivor. I en skål, blanda en kopp olivolja med en halv kopp citronsaft. Applicera blandningen till bänkskivan med en ren trasa. Torka sedan bänkskivan med en annan trasa. Använd en sprayflaska för en enklare tillämpning.
  5. Bakpulver klistra. Bakpulver är en Deodorizer och potent rengöringsmedel. Blanda det med vatten för att göra en pasta. Sedan använda en trasa, tillämpa klistra på bänkskivan för att ta bort smuts. Låt det sitta i 20 minuter innan du torkar av med en fuktig trasa.

Genom att använda dessa naturliga rengöringsmedel

Genom att använda dessa naturliga rengöringsmedel, kan du inte bara få rena ytor och bidra till att minska miljöproblemen, kan du spara en viss mängd också. Kom ihåg att du kan köpa dessa produkter för en bråkdel av den mängd kommersiella rengöringsprodukter. Du kan använda dem för din matlagning behov också.