E2r

Hur man rengör en siden tröstare

Silk är en stor fiber och dess hållbarhet är exceptionellt

Silk är en stor fiber och dess hållbarhet är exceptionellt. Det är anmärkningsvärt stark men mycket mjuk och sensuell. Det är därför så mycket omsorg bör ges så att du kan använda den som din sängkläder i utmärkt skick under lång tid. Om du har en siden täcke och du vill rengöra det, då denna artikel kan hjälpa dig.

Den första tips är att alltid använda lock med silke tröstare

Hur man rengör en siden tröstare. Silk är en stor fiber och dess hållbarhet är exceptionellt.
Hur man rengör en siden tröstare. Silk är en stor fiber och dess hållbarhet är exceptionellt.

Den första tips är att alltid använda lock med din silke tröstare, eftersom detta kommer att förhindra olja från huden från att i siden tyg. Du kan också använda täcken, som traditionellt är fyllda med ned eller fjädrar som täckmantel i dina sängkläder. Med en övre blad för din silke tröstare rekommenderas. Du måste tvätta toppskiktet så ofta. Rengöring kan ske en gång i månaden. Att ha det rengöras för ofta kan orsaka subtila skador.

Rengöring en siden Hjälparen på egen hand kan vara knepigt. Du kan ringa runt och be städare om deras erfarenhet av rengöring siden och duntäcken. De bästa kandidaterna är de som rent brudklänningar. Kemtvätt kan vara en möjlighet, men kan spårmängder av överskott kemikalier lämnar fläckar på din siden snuttefiltar. Det kan också härda siden om det görs ofta.

Det mest självklara valet skulle vara våtrengöring

Det mest självklara valet skulle vara våt rengöring. Detta är den vanligaste sak gjort till silke snuttefiltar. Använd den här tekniken endast om det är absolut viktigt att rengöra din silke tröstare och du är redo att göra rengöring själv, med korrekt information om processen du bör göra.

Det finns ett annat sätt-sun härdning

Den första tips är att alltid använda lock med silke tröstare. Det mest självklara valet skulle vara våtrengöring.
Den första tips är att alltid använda lock med silke tröstare. Det mest självklara valet skulle vara våtrengöring.

Det finns ett annat sätt-sun härdning, vilket är det traditionella sättet att rengöra din silke tröstare. När du känner att din silke tröstare börjar tappa värmeisolering, kan du använda den här tekniken. För att göra detta, luft ut din silke tröstare och sedan placera den under solen med locket på för att skydda den från smuts. Du kan låta den ligga utanför för en timme eller två. Denna process kommer att torka ut silke tröstare, eftersom det lätt absorberar fukt. Efteråt kommer du att känna att silke tröstare nu fluffigare och något ljusare. Placering Hjälparen i en tork för 30 minuter och på en extra låg värme kan vara ett alternativ till sol härdning. Du kan göra Sön bota varannan månad.

Om din silke tröstare behöver djupare rengöring, kan du följa dessa steg:

  • Först isolera nedsmutsade området bara.
  • Med kallt vatten, tvätta silke tröstare mycket försiktigt.
  • Använd ett delikat tvättmedel, de som är speciellt konstruerade för silke. Använd inte starka rengöringsmedel eller blekmedel.
  • Nästa sak du kan göra är att skölja den noggrant och pressa vattnet ut från Hjälparen.
  • Du är nu redo att torka din Hjälparen på en plan yta.
  • Dessutom torktumla ej eller stryka Hjälparen.