E2r

Hur man rengör gamla smutsiga injekteringsbruk

Badrum kakel är ofta försummas och rent ignoreras när det gäller städning. Med tiden och med de ständiga attacker av mögel, smuts och avskum kommer dina brickor börja titta gamla och jolleseglare. Detta inkluderar injekteringsbruk mellan plattorna. Ingen vill egentligen hans plattor att se denna fruktansvärda. Lyckligtvis, även med din injekteringsbruk gamla ålder, kan du fortfarande göra det ser fräsch och lite nytt. Här är några steg på hur man rengör dina gamla och smutsiga injekteringsbruk och med lite armbåge fett, bör du hitta jobbet ganska lätt att genomföra.

  • Prep en blekmedel lösning. Att bekämpa horrid effekterna av mögel, avskum och andra element som lämnar din injekteringsbruk färgas och ser gamla, måste du använda en trevlig och effektiv blekmedel. Kom ihåg att injekteringsbruk tuff och hårt därmed, du kommer att behöva använda en rengöring lösning som är ganska slipande. Fyll en hink med varmt vatten och häll flera koppar blekmedel. Blanda lösningen med en sked för att det ska bli din primära vapen mot strid med din injekteringsbruk.
  • Applicera lösningen. Piska en svamp och dränk den i lösningen. Skrubba hela ditt badrum med indränkt svamp betalar mycket uppmärksamhet åt injekteringsbruk mellan plattorna. När hela golvet och även kaklade väggen har tillräcklig rensat och våt, låt blekmedelslösningen att ställa in och torka. Cirka 15 till 20 minuter av väntan borde räcka. Vid denna punkt bör blekmedel fungera sin magi och upplösning alla oönskade fläckar och smuts fastnat på din injekteringsbruk. Efter 15 minuter, få ett SOS dyna och börja skura och omrörning av injekteringsbruk. Du kommer att vilja SOS indränkt med rent och varmt vatten hela tiden. Här är där armbåge fett kommer in i bilden eftersom detta förmodligen den tuffaste delen av processen, skrubbning.
  • Skölj plattorna. Efter skrubbning kraftigt och med dina armar och händer nu värkande från alla agitation du orsakat, häll en hel hink med varmt vatten på kaklat golv och väggar för att tvätta bort smuts, sot och rester du rubbas under skrubbning . Använd en frotté mopp för att torka golvet och en trevlig mjuk trasa för att torka av väggarna.
  • Låt injekteringsbruk torka. Efter rengöring och sköljning ditt badrum golv och väggar, låt murbruket torka i ca en timme. Du behöver injekteringsbruk torka för att se om processen var verkligen effektiv. Om några av de injekteringsbruk områdena verkar vara fortfarande smutsiga efter din noggrann rengöring ansträngning, sedan överväga att upprepa processen på visst område eller områden igen.

Bortsett från blekmedlet

Hur man rengör gamla smutsiga injekteringsbruk. Prep en blekmedel lösning.
Hur man rengör gamla smutsiga injekteringsbruk. Prep en blekmedel lösning.

Bortsett från blekmedel, kan du attackera envisa fläckar på injekteringsbruk genom att göra en pasta med bakpulver och vatten. Använd en gammal stel-pensel tandborste att använda pastan och skrubba området för brinnande livet. Gör detta steg bör den första körningen med blekmedel vara ineffektiva.