E2r

Hur man rengör injekteringsbruk mellan golvplattor

Grout är ett poröst tätningsmedel som stänger kakel och fungerar som en sammanhållande medel mellan golvplattor och golvytan. Det hjälper avsevärt fästmassa att bibehålla sin styrka genom att minimera smuts och damm att komma i kontakt med limmet gör plattorna sönder eller spricka. För att undvika sprickor eller nedskärningar på dina golvplattor, är förebyggande och rengöring nyckeln till ett längre kakel liv. Här finns bra steg på hur man rengör injekteringsbruk mellan dina golvplattor.

  • Förbered verktygen. Förbered därför de verktyg och material som du kommer att använda vid rengöring av injekteringsbruk mellan golvplattor. Bär dina gummihandskar och skyddsglasögon vid användning av kemiska rengöringsmedel.
  • Starta processen. Rengör injekteringsbruk mellan golvplattor med tvål och vatten. Detta steg kommer att göra det möjligt för bruket att suga och lossa ytan skräp och smuts.
  • P rep rengöring lösningen. Vanligtvis är en enkel rengöring lösning för injekteringsbruk lätt tillgänglig i ditt hushåll. Enkla lösningar som ättika eller bakpulver är bra bets busters för din injekteringsbruk. Späd ättika i lika delar vatten eller göra en pasta av bakpulver och vatten. Skrubba din valda lösningen med en gammal stel borste tandborste eller en liten pensel rengöring scrub. Skölj väl och torka av med en mopp eller svamp.
  • Använd ångtvättar. Reningsprocessen blir bättre om du använder en ångtvätt, eftersom detta kommer att mjukna eller lossa skräp eller smuts eller fläckar på injekteringsbruk. Torka bort det med fuktig trasa så snart fläcken eller smuts har avlägsnats. Annars följer det med en dos av generisk hushåll rengöringsmedel och skölj väl.
  • Kommersiell injekteringsbruk och rengöringsmedel kakel. Om din injekteringsbruk fläckar är envis, kan du överväga att använda kommersiella injekteringsbruk och rengöringsmedel kakel som är lätt tillgängliga på marknaden. Blekmedelslösningar rekommenderas inte. Detta kommer att missfärga din injekteringsbruk.
  • Testa ett litet område först. Om din injekteringsbruk mellan plattorna är skadat eller gammalt, testa rengöringslösning på en undanskymd yta. Observera om rengöringsmedel kommer att skada din injekteringsbruk.
  • Blanda aldrig rengöringsmedel. Om du är missnöjd med din städning lösning, inte blanda rengöringsmedel. Detta skapar rök och lösningar som kan skada din hud vid kontakt och vid inandning.
  • Tillämpa injekteringsbruk sealer. När du är klar med rengöringen din injekteringsbruk mellan golvplattor, applicera ett skikt av injekteringsbruk sealer. Det finns särskilda injekteringsbruk tätningsmedel för golv och badrum kakel, se till att du får rätt injekteringsbruk sealer. Återigen tillämpa injekteringsbruk sealer en gång om året.

Vid rengöring av injekteringsbruk mellan dina golvplattor

Hur man rengör injekteringsbruk mellan golvplattor. P rep rengöring lösningen.
Hur man rengör injekteringsbruk mellan golvplattor. P rep rengöring lösningen.

Vid rengöring av injekteringsbruk mellan dina golvplattor, hitta rätt rengöringsmedel och en bit av handen och armbågen makt kan göra din injekteringsbruk mellan golvplattor ser ren och fräsch. Hela processen kan vara tröttsamt och rigorös, men om du håller på det, kommer du alltid att ha en underbar kaklat golv som är ren, spiff och fläck fri. Och ja, kommer detta att omfatta den ljusa och vita injekteringsbruk mellan plattorna.