E2r

Hur man rengör läder soffa

Att ha en fin skinnsoffa är alltid en välsignelse

Att ha en fin skinnsoffa är alltid en välsignelse. Folk älskar att titta på det och sitter på den. De flesta människor strävar efter att dekorera sina vardagsrum, dens, och kontor med denna typ av soffa, desto mer autentisk lädret, desto bättre. Ändå, syntetiska eller inte, kan en skinnsoffa andas en blandning av modern med klassisk. Det enda problemet är att rengöra darn sak när damm, smuts och spill uppstår. Tja, om du vill att lädret att hålla längre, då du kommer att behöva veta hur man korrekt att rengöra en skinnsoffa. Processen består av ett antal olika rengöringsmetoder jämfört med andra vanliga tyg klädslar och ytor. Här är några tips på hur man rengör din läder soffa.

  • Torka av soffan. Börja processen genom att torka ner lädret. Vid det här laget bör det vara full av damm, smuts och varierande typer av humant olja. Det bästa utnyttjandet att göra denna favorit möbel av din rena återigen är helt enkelt att få en trevlig ren bomullstrasa och börja torka det. Du kan använda en fuktig trasa eller trasa dock, detta skulle vara beroende på vilken typ av läder du rengör. Dessutom, se till att aldrig få läder dränkt eftersom detta kommer definitivt att förstöra ytan. När avtorkning sker bör damm och smuts redan vara på din duk och din soffa är nu ett steg renare än den var för några minuter sedan.
  • Använd en kommersiell renare. Läder är speciell och unik och rengöringsmedel som normalt används för att rengöra de flesta tyger och ytor kan faktiskt skada läder. På denna anmärkning, om du verkligen vill helt rengöra din lädersoffa, hålla sig till kommersiella läder städare. Dessa kan hittas i en läder leverans eller möbler leverans butik. Hemvård butiker och stormarknader kan bära vissa märken också. Om du vill använda produkten, placera några droppar på en ren trasa och börja torka soffan. Lägg till fler av produkten för att sprida den runt soffan. När det första skiktet har applicerats, låt det torka och applicera ett andra skikt vid behov. När torr, tillämpa en fin lager av läder balsam att göra lädret friska och smörjas.
  • Blot skiten ur en fläck. Om en potentiellt färgning spill finna sin väg till din soffa, då du kommer att behöva ta hand om detta så fort du kan. Börja med att få ett par bitar av hushållspapper och blotting resten ur soffan. Torka inte. Du bör bara sandskädda och hiss, sandskädda och hiss, och sandskädda och hiss. Pappershandduken kommer att absorbera vätskan och kommer slutligen avlägsna det mesta av det. Överst på blotting av genom att strö lite bakpulver på område. Detta bör absorbera återstående fukt. Efter några minuter, få din dammsugare och suga pulvret från lädret. Överväg upprepa processen om vätskan kvarstår.

Dessa är grunderna i skinnsoffa rengöring

Hur man rengör läder soffa. Använd en kommersiell renare.
Hur man rengör läder soffa. Använd en kommersiell renare.

Dessa är grunderna i skinnsoffa rengöring. Att göra detta regelbundet kommer att se till att din skinnsoffa kommer att stå sig genom tiderna. Å andra sidan bör du verkligen befinner dig i en jam sedan överväga att föra din soffa till en läder expert.