E2r

Hur man skapar en alv trädgård

Alver har fångat fantasin

Alver har fångat fantasin, den glädje och spänningen av många. Dessa söta små varelser har skjutits till rampljuset med historier från böcker, filmer och TV. I dessa olika medier, är alver skildras som vänliga trädgård invånare. Man kan se dem markberedning och göra trädgården rik och frodig med vegetation.

Ända sedan alverna blev allas favorit fantastiska karaktärer

Hur man skapar en alv trädgård. Lite råd innan du börjar.
Hur man skapar en alv trädgård. Lite råd innan du börjar.

Ända sedan alverna blev allas favorit fantastiska karaktärer, har människor gått igenom stora ansträngningar för att efterlikna tanken på att ha vänliga critters i deras trädgård. Den Elf trädgården har slagit igenom stort i landskapet design. Det är därför de lokala landskapsarkitekter har börjat skapa liten älva statyetter för att hjälpa till att göra elf trädgården. Här är några tips på hur du kan skapa din egen älva trädgård.

  • Lite råd innan du börjar. Det är spännande att starta din egen älva trädgård. Men innan du börjar, se till att du har rätt utrustning för att undvika att stoppa din kul på jobbet bara för att få ett verktyg eller två. Få blommor, massor av det, så att du kan göra din trädgård livlig och tilltalande när du sätter älvorna i. Ha färg och pensel redo för att utforma. En platt sten hjälper dig också. Små stenar kan hjälpa dig att simulera en liten älva stad. Och naturligtvis glöm inte dina elf statyer. Har så många du vill. Men precis vad de säger, ju fler desto bättre. Så här pre-arbeta för att få de små olägenheter ur vägen för ditt roliga och spännande projekt.
  • Trunk är där tomten är. Scout din trädgård tillsammans med dina verktyg. Håll ögonen öppna för en trädstam som kommer att fungera som hem till dina nissar. Det är idealiskt att trädstam är synlig så att dina älvor kan ses av grannar som passerar. Men glöm inte, stammen bör vara tillräckligt stor för att dölja kroppen av en tomte. Älvor som kikar genom träden. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå detta syfte.
  • Pimp som bålen. På att hitta en lämplig trädstam är det dags att vända den till en liten älva skrymsle. Få den platta stenen och ställa den mot foten av trädstammen. Detta kommer att vara dörren till Elf skrymsle. Måla den så att det ser ut som en dörr, sätta i linjer och ett dörrhandtag. Du kan också måla sidorna av trädstammen för att göra Windows. Sedan plantera blommor på sidan av stammen för att lägga till mer levande färger. Som ni kan se, levande färger är alver "varumärke.
  • Måla att staden röd -. Eller vad nu de små stenarna kommer fungerar som en väg guide till älvorna "gångväg. Måla den i olika färger så att det ser ut som älvor designat den. För att lägga till en touch av skoj, anslut gör tro älvor 'väg till ditt hem verkliga sökväg. Återigen, kan du plantera blommor här och där.
  • Elf attack! Nu när huset och vägen är inställd, är det dags att placera tomtar. Du kan placera dem var du vill. De kan vara framför deras hus, bakom små buskar, i gångväg, eller ens bredvid din egen dörr. Låt ditt sinne leka runt denna tid. Sätt på en alv s funderare och tror var skulle jag vara om jag var en älva?


En älva trädgård handlar om kul. Så följ dessa enkla tips på att gå galet och ha roligt i att lägga till fler detaljer till din nya trädgård.