E2r

Hur man skapar en feminin badrum

Varje kvinna förtjänar ett badrum som kan vara hennes fristad

Varje kvinna förtjänar ett badrum som kan vara hennes fristad. Det är en av de viktigaste och mest använda rummen i huset så noggrann eftertanke måste ges till dess inredning. Saker måste inte bara vara funktionella, men också dekorativa och reflekterande av smaken av husägare.

Oavsett ålder kan hon vara

Hur man skapar en feminin badrum. Välj dina färger klokt.
Hur man skapar en feminin badrum. Välj dina färger klokt.

Oavsett ålder hon kan vara, kan en ung flicka eller raffinerad kvinna njuta av en vacker feminin badrum. Det är inte bara en plats att göra daglig tvagning, men också ett utrymme att göra sig redo för dagen, klä upp för en utekväll, eller bara fly från den kaotiska värld utanför. Här är några idéer hur man skapar en feminin badrum.

  1. Besluta om en utsmyckning tema för att genomföra din feminina motiv. Kommer ni för stuga, land eller moderna? Försöker du återskapa ett spa känsla eller gamla Hollywood glamour?
  2. Välj dina färger klokt. Rosor, persika, lavendel och gula är oftast förknippas med kvinnor, men du kan också gå med rika starka färger såsom rött, om du så vill. Om du är en minimalistisk, kan du välja vitt. Om du har lyxen att plocka dina kakel och måla färg, satsa på något som är tilltalande för dina känslor. Välj något som är avkopplande för dig. Använd färgpaletten i dina handdukar, mattor, duschdraperier och andra tillbehör.
  3. Välj de bästa linne du har råd. Satsa på tjocka mattor och mjuka handdukar i din valda färger. En flickaktigt flicka tar hand om sig själv och vet hur man ska skämma bort sig själv.
  4. Omge dig med vackra saker. Spara gamla parfymflaskor och använda dem som accent bitar. Häng en dekorativ fläkt eller bilder av blommor på en vägg. Välj spetsar för dina gardiner eller något volanger för utsidan duschdraperiet täcker. Använd ett broderat lock för toalettpapper och vävnad rutan.
  5. Skapa ett sminkbord som säger att du är en stjärna! Belysa diskbänken och fåfänga område med ordentlig belysning. Välj en spegel i en trevlig infall inramar. Om du kan sätta i en stol för fåfänga, välja en som har en plysch säte och spinkiga ben. Beroende på tema kan du också välja vide eller en liten backless stol.
  6. Häng en ljuskrona i ditt badrum. Ingenting säger feminin lyx är som en liten accent ljuskrona i ditt badrum. Du kan gå för en gammal Hollywood glamorös känsla i ditt badrum. Om att sätta den ena är för mycket, prova en liten lampa.
  7. Sätt din makeup och andra feminina produkter i vackra flätade korgar. Bara se till att saker är organiserade.
  8. Lys upp med stearinljus. Omge ditt badkar och handfat med doftljus, och använda dem när du njuter. Du kan också använda potpurri istället för sprej luftrenare för att uppdatera luften.
  9. Ingenting säger feminin som blommor. Lägg den i en fin vas. Om du inte har färska blommor och gillar inte siden och kära, försök att dekorera med snäckor eller små grenar.
  10. Låt dig inspireras av andra. Bläddra igenom dekorera tidningar eller titta visar design för att få idéer att genomföra i ditt eget utrymme.

Följ dessa enkla men stora idéer. Använd bara ett fåtal element och du ser din feminina utrymme komma till liv.