E2r

Hur man skapar en hemlig väggpanel

Det kan vara saker som detektiv och mystik romaner är gjorda av, men om du tänker på det, skapa en hemlig väggpanel i ditt hem kan vara en av de mest praktiska och realistiska saker du kan göra. Detta gäller särskilt om du bor i ett område där du känner att du behöver vidta extra säkerhetsåtgärder för att skydda dina värdesaker. Så om du är ute efter att ta reda på hur du skapar en hemlig väggpanel i ditt hem, här är några steg som hjälper dig ut:

Hur man skapar en hemlig väggpanel. Förbered dina verktyg.
Hur man skapar en hemlig väggpanel. Förbered dina verktyg.

  1. Förbered dina verktyg. Ha följande till hands: en tigersåg, hängde blyertspenna, måttband, 3-tums däck skruvar, eller skruvar, två center pivot gångjärn, spikar, superlim, spikar, 3 stycken 2x4 tums trä, och 3 fot fyrkantig bit panel .
  2. Bestäm den bästa platsen för en hemlig panel i ditt hus. Huvudregeln bör du följa här är att se till att väggen där du vill placera din hemliga panelen inte har rör, ledningar eller andra hinder. Det är också bäst att du placerar väggen på ett diskret hörn av väggen, där dess kanter kan döljas, eller någonstans där man kunde hänga en tavelram över det så att kanterna skulle döljas. En annan mycket viktig sak att komma ihåg är att se till att väggen du skär igenom inte är lastbärande, eftersom om det är nödvändigt för att stödja taket, skära vissa delar av det off kan försämra väggen förmåga att bära lasten. Också överväga tjockleken av väggen. Du måste se till att panelen du skapar kommer att vara ca ¼ mindre tjockt än väggen.
  3. Bestäm hur stor du vill ha din hemliga panel att vara. En bra storlek är på 3 meter med 3 meter. Panelen du behöver (se verktyg på nummer 1) kommer att bero på hur stor du vill att din hemliga panel.
  4. Skapa ett hål i väggen. Mät ut omkretsen utifrån hur stor du har bestämt din hemliga panel att vara. Såsom nämnts, bör tjockleken hos väggen också vara din primära målet. Använd ett måttband, penna och linjal och se till att du penciling i exakta dimensioner. Använd en tigersåg för att skära genom väggen och ett vattenpass för att se till att du skär rakt över.
  5. Skapa en ram för din hemliga panel. För att säkerställa att din väggpanel är säker, skapar en ram med 2x4 tums trä. Skär ut fyra 3 meter långa bitar av trä från dessa, och skruva fast dem på panelen för att göra ramen.
  6. Skapa en dörr till panelen. Skapa en dörr som passar panelen. Använd trä för detta ändamål. Skär trä som täcker panelen och se till att tilldela några extra utrymme. Denna extra längd är där du kommer att skruva på ramen för att passa över panelen. Använd de förberedda skruvarna för detta steg.
  7. Dölja den hemliga väggpanelen. För att säkerställa att din panel verkligen kommer att vara hemlig, se till att måla över locket med samma färg som resten av väggen. Dessutom kan du välja att lägga över en bildram över denna plats för att dölja kanterna på panelen.

Där har du det

Där har du det! Dessa är några enkla steg för att skapa en hemlig panel i din vägg. Lycka till!