E2r

Hur man skapar en pirat tema sovrum

Har ni märkt att små pojkar ofta engagera sig i rollspel spel

Har ni märkt att små pojkar ofta engagera sig i rollspel spel? De älskar att skildra karaktärer från de visar de tittar på TV och filmer. Nu varför inte hjälpa din pojke aktualisera sin dröm om att vara en av dessa tecken? Säg, dekorera sitt sovrum med pirat som tema? Han kommer säkerligen att uppskatta om du skapar en pirat tema sovrum där han kan sova, spela och drömmer om att Kapten Jack Sparrow!

Hur man skapar en pirat tema sovrum. Skapa en skeppsbruten utseende.
Hur man skapar en pirat tema sovrum. Skapa en skeppsbruten utseende.

Här är förslag som du kan följa för att skapa en pirat tema sovrum:

  • Förbered material du behöver dessa material för detta projekt,. Rep, trä kistor och lådor, PVC-rör, tyg, färg, läder blad, horn, vägg papper med en bild av ett fartyg som design.
  • Städa upp. Skrubba väggarna med fast svamp och en bra rengöringsmedel. Ta bort gardinerna och tvätta fönstren också. Ta ner gamla affischer och dekorationer.
  • Måla. Färg hela väggen med olika nyanser av brunt och blått. Den blå färgen representerar färgen på havet medan färg brun passar färgen på ett fartyg. Applicera en mörkare nyans av blå i den nedre delen av väggen för att ge en djup blå ocean utseende. Gör nyans ljusare när du fortsätter att måla den övre delen av väggen. Måla fönsterkarmar och trösklar med mahogny brun. Ge det lite touch av slitna effekt genom att skrapa vissa delar av fönsterbrädan. Inkludera målningar av fisk, bläckfisk, snäckor, och kistor med skatter i det och undervattens växter.
  • Täck fönstren. Använd läder blad att täcka fönstren men lämna en liten del öppen. Häng ett horn genom fönstret. Om du kan - leta efter en läder horn, men om det inte finns någon tillgänglig kan du använda en plast typ. Du kan köpa denna post från leksaksaffärer.
  • Skapa en skeppsbruten utseende. Sätt upp en mast och segel med hjälp av PVC-rör och lakan duk. Du kan använda en bit smutsig vit duk eller gamla gardiner i stället för arbetsytan ark för seglen. För att göra masten, använd en svart PVC-rör (mäter 3 inches i diameter) med en längd som sträcker sig upp till taket. Måla PVC-rör brun eller svart.
  • Säkra seglen. Knyt dem med ett rep i ​​ena änden av masten och knyt den andra änden på sängstolpen. Var försiktig dock att knyta tätt så det inte kommer att kollapsa på sängen och orsaka störningar på ditt barn när han sover. Du kan sy seglen runt masten för att göra dem säkrare och fast.
  • Ta fram en gammal kista. Placera några falska skatter såsom pärlor, halsband, gyllene koppar och andra falska smycken och prydnadsföremål. Sätt bröstet i ett hörn av rummet. Installera en liten spotlight på väggen och fokusera den på skattkistan.
  • Montera några fiskeredskap. Montera en uppsättning fisknät på en annan sida av väggen. Kom ihåg att pirater göra vissa fiske för så ett fisknät prydnad är mycket lämpligt.
  • Använd ett fartygs hjul. Fäst denna post vid foten av sängen. Din pojke kan låtsas att sängen är hans skepp och han är kapten. Under omrörning hjulet, kan du höra även honom skrika "Ahoy, alla ombord!"
  • Accessorize. Ge tema sovrummet en total pirat utseende genom att föra in fler artiklar som svärd (trä), öga lapp, kartor och en pirat flagga med en bokstav X splashed på den.


Krydda upp pirat tema rummet lite mer genom att ta din sons bild i en pirat kostym. Placera fotot i en ram och hänga den på headboard i sängen. Detta kommer att göra sovrummet ser ut som en äkta piratskepp komplett med saker i samband med pirat spel och allt.