E2r

Hur man skapar en vänlig hund trädgård

Tycker du inte bara hatar när du slav bort för att göra din trädgård tilltalande och produktiv bara för att finna att allt har gått till spillror en dag efter fixering allting? Värst av allt, det är ditt eget älskade hund som gjorde skadan. Tja, det är helt normalt för en hund att gräva runt och förstöra din trädgård en gång i en stund då de behöver någon form av underhållning, eller hur? Men om du vill att din trädgård i takt samtidigt som din hund att fortfarande kunna vandra runt på gården fritt, det här är några idéer om hur man skapar en vänlig hund trädgård att han inte kommer att förstöra och kan även njuta av.

Hur man skapar en vänlig hund trädgård. Skydda din trädgård sängar.
Hur man skapar en vänlig hund trädgård. Skydda din trädgård sängar.

  • Design den väl. Innan du fortsätter med kroppsarbete, skulle det vara klokt att designa din trädgård på papper först. Vid konstruktion, se till att det finns tillräckligt med utrymme för hunden att springa runt i. Därför skulle en gräsmatta vara trevligt och säkert. För din trädgård sängar där du kommer att plantera olika växter och växter, utforma det på ett sätt som inte är skadligt för hunden skulle han komma nära.
  • Börja med banorna. Vid utformningen och skapa din trädgård, är det starkt rekommenderat att utse ett visst område av trädgården som en väg. I princip kan du använda trä, kompost, cement, eller flata stenar för att bygga det. Detta kommer att vara den primära vägen som din hund kommer att använda för att cirkel runt trädgården. Naturligtvis måste du träna honom att använda den.
  • Skydda din trädgård sängar. För det område där du kommer att plantera vegetation eller blommor, se till att sätta någon form av barriär som kommer att fungera som en vakt mot din hund. Trästaket gör bra här. Om du vill ha något mer drastiskt, då kan du nöja sig med dyrare alternativ, som är den osynliga elektrifierade stängslet. Detta system kommer att förhindra en hund från att passera genom en viss osynlig gräns genom en elektrisk stöt. Det är milt så att du inte behöver oroa dig för att skada din hund för mycket.
  • Säg nej till toxicitet. För att göra trädgården säker för din hund hälsa klokt, överväga att undvika att använda växter i din trädgård som kan vara giftiga och farliga för hundar. En förteckning över dessa mycket giftiga växter kan hittas på ASPCA eller European Society for förhindrande av djurplågeri webbplats www.ASPCA.org . Bortsett från denna lista, se till att undvika plantering vegetation som är taggiga och taggig. Också, aldrig använda kemiskt formulerade gödselmedel också. Stick med organiska dem för din trädgård.

Självklart skapar din trädgård är bara hälften av det

Självklart skapar din trädgård är bara hälften av det. För att slutföra den andra halvan av den process som kommer att se till att din trädgård kommer att stanna i tip top form hela tiden, är det lämpligt att träna din hund omfattande. Fokusera på att lära honom att gräva upp jorden är dålig. Se också till att hunden aldrig uttråkad eftersom de flesta av förödelse som han orsakar i din trädgård kommer att bero på hans tristess. Detta sagt, se till att du spelar med honom varje dag eller åtminstone lämna ut sina favoritleksaker för honom att leka med ofta.