E2r

Hur man skapar en vintage chic hem

En vintage chic hem har en dämpad

En vintage chic hem har en dämpad, feminin och mjuk look till det. Med hjälp av en ljus och pastell färgpalett och utslitna dekorativa bitar, ger bort en folklig, välkomnande atmosfär som omfattar varje person som kliver in i huset. Skapa en vintage chic hem är nästan som att sätta ihop en stuga hem, som, även sätter fokus på stil, syftar till att göra ett hus som alla skulle vilja komma tillbaka till. Här är hur man gör en vintage chic hem.

  • Börja med väggen. Väggen kommer att ställa den övergripande utseendet på inredningen, så du måste välja den perfekta väggen design och färg. Vintage chic designmönster är kända för blommigt, ränder och pläd. Färgerna är varma och folklig. Bleka nyanser av rosa, är blå, gula, gröna och lila används ofta. Du kan vara djärv i ditt val av väggkonstruktion och mönster och använda flera färger, eftersom de dämpade färger av dekorativa objekt kommer att balansera utanför muren.
  • Välj antik-liknande och utslitna möbler och prydnadsföremål. Vad är bra om tappningstilen är att gamla och utslitna poster är försedda med ett nytt syfte. I själva verket, när det kommer till vintagechic dekoration, ju äldre objekt ser, desto bättre, givet, naturligtvis, att objekten är fortfarande mycket funktionell. Leta efter stolar, soffor, bord center, speglar lampskärmar, ljusstakar och vaser i sparsamhet och second hand-butiker. Du kan också be från dina äldre släktingar några saker som dem redan har upphört att vara till nytta. Sedan måla sådana artiklar i dämpade rosa, grön, gul eller blå. Vitt är också ett alternativ. Lägg till några accenter att göra objekt mer elegant. Du kan använda faux peals, spetsar och band.
  • Ta del av tygerna. Tyger för gardiner, kuddar, sängkläder, överkast, dukar och andra liknande objekt bör också noga övervägas. Som i fallet med andra objekt, bör de ser slitna och måste vara i pastellfärger. Du behöver inte nödvändigtvis köpa gamla objekt, nyare objekt kommer att göra, så länge de uppfyller definitionen av vintage chic hem. Du kan också använda täcken, spetsar och tallriksunderlägg. Täcken, till exempel, kan spridas över en soffa eller en säng. Skosnören och tallriksunderlägg kan användas i dekorera vaser, ramar och kuddar.
  • Har gamla utseende golv. Som med alla saker tappningstilen, bör golvet ha att utnötta och gamla överklagande. Trä kommer som ett enkelt alternativ, du behöver bara ha det behandlas för att uppnå detta utseende. Överväg andra golv alternativ, alltför. Och plocka en som fungerar i harmoni med resten av huset. Om du inte har tillräckligt med pengar för att byta ditt golv, kan du välja att använda mattor i olika nyanser av rosa, blått, gult, eller grönt, med blommor eller ränder designmönster.


Hur man skapar en vintage chic hem. Välj antik-liknande och utslitna möbler och prydnadsföremål.
Hur man skapar en vintage chic hem. Välj antik-liknande och utslitna möbler och prydnadsföremål.

När du skapar en vintage chic hem, tänk på enkelhet, mjukhet, elegans och värme. Det är ett hem där mix och match är ett tema, där allt är inbjudande mysigt, och där atmosfären är ljus och blåsig.