E2r

Hur man skapar ett uterum

Vissa bostäder har mycket oanvänt utrymme

Vissa bostäder har mycket oanvänt utrymme. Medan de flesta människor omvandla dessa oanvända utrymmen i lummiga trädgårdar och landskap, andra människor använder utrymmena att bygga strukturer som inte bara kommer lägga estetik till ett hem, men kommer att lägga funktioner också. En av de mest populära trender i hemmet försköning numera skapar ett uterum som kommer att lägga både funktion och form till ett hem. Samtidigt kan detta rum aktivera familj som bor i hemmet för att tillbringa några utomhus avkoppling och nöje i avskildhet och bekvämlighet i deras hem.

Utveckla idén

Utveckla idén. Om du har märkt en god bit mark i din trädgård som du vill använda, få en måttband och börjar få längd och bredd mätningar av golvytan. Skriv ner det. Se till att mäta höjden på föreslagna strukturen. Se till att det inte kommer att nå något träd ovanpå utrymmet. Om det utrymme du mätt är ganska nära till ditt hus, kan du fiol med idén att konstruera rummet på ett sätt som det kommer att bli en förlängning av huvudbyggnaden.

Besluta om rummet

Hur man skapar ett uterum. Gå fönster shopping.
Hur man skapar ett uterum. Gå fönster shopping.

Besluta om rummet. När du har noggranna mätningar av golvyta och höjd oanvända utrymmet, är det dags att bestämma vad du vill i rummet ska vara. Vissa människor väljer normalt att skapa en utomhus bostadsyta, kök, eller en gäst sovrum. Andra människor skapar utomhus lounger och rekreationsområden. I så fall kontakta din familj och besluta om den faktiska funktion av rummet. Låt oss anta att du bygger ett rum familjeunderhållning.

Gå fönster shopping. Eftersom du har beslutat om vad rummet kommer att vara, är det dags att börja leta efter de apparater och möbler du behöver. Du kommer att vilja söka efter byggmaterial för dig rum såsom fönster, ljus och kakel golv. Om du kommer att inklusive badrum i utrymmet, leta efter en toalett, en dusch och ett handfat. Se till att mäta varje anordning och möbler. Eftersom du planerar att använda utrymmet som en underhållning rum, leta efter en bra soffa och stolar. Sök efter en enorm TV för din familjs bildupplevelsen. Satsa på vägg monterbara LCD-TV för att spara på utrymme. Om du har tillräckligt med utrymme, försök att söka efter ett biljardbord eller flipperspel att lägga till mer smak och rekreation till rummet.

Rådgör med en arkitekt. Så snart du bestämmer funktion av rummet, dess mått och gjorde en lista över alla material, utrustning och möbler du behöver, kontakta en arkitekt för att visa din idé och tema på papper. Se till att förklara funktionen av rummet. Säg till honom att du redan har en lista med apparater och möbler i åtanke. I grund och botten, låt honom veta att du gjorde dina läxor. När han skissar upp exteriör och interiör i rummet, diskutera med honom om det sker förändringar du vill göra. När du håller på den slutliga utformningen, starta byggandet.

Vissa bostäder har mycket oanvänt utrymme. Rådgör med en arkitekt.
Vissa bostäder har mycket oanvänt utrymme. Rådgör med en arkitekt.

När byggandet inleds, se till att kontrollera om det en gång i ett tag för att se att allt går enligt plan. Eftersom VVS och el är avgörande för byggandet av rummet, se till att arkitekten har lösningar för dessa.