E2r

Hur man skapar mer lagringsutrymme i ett badrum

Ibland kan badrum bli riktigt rörigt och rörigt

Ibland kan badrum bli riktigt rörigt och rörig. Du lämnar så mycket grejer inuti som det är lätt att glömma var du lagt saker. Så småningom kommer du att få slut på ledigt utrymme och du har inget mer utrymme att röra sig i. Du kan lätt överväldigade av allt som händer inne i badrummet om du inte får ihop allt. Om du tror att du är ute ur lagringsutrymme kanske det är dags att göra lite tunga lyft och rensa ut några av de saker som du har lagt in där. Här är hur man skapar mer utrymme i ett badrum:

  • Lägg hyllor. Det finns massor av utrymme i ditt badrum - allt du behöver göra är att titta upp. Hyllor gör stor nytta av vertikalt utrymme eftersom de skapar fler områden att placera saker i. Du kan fixa dem på väggarna enkelt med några verktyg eller köpa höga rack som går över tronen och sink hävdar det tomma utrymmet ovanför dessa badrumsarmaturer. Lagra tidskrifter, böcker, läkemedel, handdukar och andra toalettartiklar på hyllor där de kommer att vara inom räckhåll.
  • Använd korgar. Om du placerar toalettartiklar ovanpå disken eller på golvet precis det kommer ditt badrum ser rörigt och stökigt. Istället kan du hålla alla dessa flaskor och behållare i en liten korg och plats som praktisk sak var du vill. Det håller badrummet snyggt och prydligt samtidigt som en säker plats att förvara ditt schampo och tandkräm.
  • Krokar och hängare. Fäst krokar och horisontella barer på väggarna i ditt badrum så att du kan prydligt hänga dina kläder, handdukar och personliga hygienartiklar, hålla dem från disken eller golvet och undvika en enda röra och spara utrymme. Det bästa är att du kan lägga dem praktiskt taget överallt på din vägg så det är mycket enkelt att skapa extra lagringsutrymme.
  • Stapling. Liksom hyllor, köpa containrar kan staplas ovanpå den andra sparar utrymme och skapar mer av det genom att använda det tomma vertikala utrymme som nästan aldrig vänjer. När du stack objekt du utnyttjar endast en plats på disken eller golvet befria resten av området för andra saker.
  • Hämta organiserad. Vad är det bästa sättet att skapa mer utrymme i ett badrum och nästan var som helst? Ordna allt och bli organiserad! Om du lämnar grejer på disken eller på golvet utan att hålla dem samman, naturligtvis kommer du att slösa utrymme. Sätt liknande objekt tillsammans. Håll tidningar tillsammans på ett ställe så att du vet var du ska leta efter dem om du vill läsa medan i badrummet. Alla extra toalettpapper bör förvaras åtskilt från diskhon eller dusch så att de blir blöta och blir oanvändbara.


Hur man skapar mer lagringsutrymme i ett badrum. Ibland kan badrum bli riktigt rörigt och rörigt.
Hur man skapar mer lagringsutrymme i ett badrum. Ibland kan badrum bli riktigt rörigt och rörigt.

Genom att göra några billiga inköp, kan du skapa mer lagringsutrymme i ditt badrum. Huvud på över till din lokala maskin-eller möbelaffär och hämta dessa praktiska punkter att göra det enklare att navigera runt sink.