E2r

Hur man skapar och upprätthåller en bubbelpool reträtt

När det kommer till avkoppling och terapi

När det kommer till avkoppling och terapi, är en bubbelpool en av de bästa enheterna att använda. Nedsänkning av kroppen i virvlande vatten som du kan värma efter vad som är din mest behaglig temperatur underlättar en hel del stress och hjälper till att lossa upp trötta muskler och leder. En bubbelpool reträtt är en underbar sak att ha hemma. När som helst du känner behov av respit från dina dagliga stressande rutiner, kommer du finna tröst i detta område. Naturligtvis är det också innebär ordentligt underhålla din bubbelpool att fortsätta att njuta av dess fördelar. Listan nedan hjälper dig att komma igång med din egen bubbelpool reträtt:

  • Det första steget skulle vara att ge tillräckligt utrymme för alla dina nödvändigheter bubbelpool och tillbehör. Det ska vara lätt att nå områden för badsalt och bubblor för ditt badrum. Hitta sätt att placera hyllorna i din reträtt som du kan placera ljus och enheter musik i för extra atmosfär. Inbyggda plattor är den mest idealiska, eftersom de har förmåga att motstå badet atmosfär, som är mestadels fuktigt eller fuktig. Men det finns andra alternativ du kan titta på när det kommer till hyllor. Försök att välja de som är gjorda av vattentätt material.
  • Krukväxter skapar en perfekt atmosfär för en reträtt. Lägg dem i att uppnå utseende av lugn och ro. Deras gröna färger är en skönhet att se och skonsam mot dina ögon. Du kan också använda siden blommor och växter i mjuka nyanser för att uppnå samma utseende. De är ganska enkla att underhålla också.
  • Musik är en annan viktig del i terapi och avkoppling. Om möjligt, ordna ett ljudsystem inom ramarna för ditt bubbelpool reträtt. Ha ambient musik spelar som du njuta av ditt badkar kan lugna själen och placera dig på den mest avslappnat tillstånd. En TV kan också vara ett bra komplement för vissa människor, även om det kan vara en extra distraktion istället för en metod för avkoppling. Kom ihåg att detta är ditt område för att fly från dagliga rutiner så det måste hållas borta från eventuella störningar.
  • Om du vill dela din avkoppling tid med en partner, kan du lägga till andra tillbehör för att hjälpa er båda njuta av tiden tillsammans. Återigen spelar ambient musik en stor roll. Du kan också lägga till dofter och dofter för att sätta stämningen. Massage oljor är en bra idé också. Doftljus kan definitivt lägga till den romantiska atmosfär du vill skapa.
  • När du rengör din bubbelbadkar, ta bort någon av de strålar som kan skruvas. Rengör dem upp på din diskmaskin set på den normala cykeln. Detta för att eliminera uppbyggnad eller rester som kommer från strålarna. För munstycken som inte kan skruvas, tillsammans med de inre rören, måste du fylla ditt badkar med varmt vatten. Du kommer att behöva använda ett rengöringsmedel speciellt framtagen för bubbelpooler att ta bort uppbyggnad på rören. Använd rengöringsmedel sparsamt med en fläkt som kör eftersom lukten kan vara ganska stark.
  • Bleach kan vara ett annat alternativ i avsaknad av ett badkar renare. Tillsätt ca en kopp blekmedel till ditt badkar fyllt med vatten. Var noga med att inte överdriva detta som det skulle kunna göra någon skada på ditt badkar. Låt badkaret att köra i ca 30 minuter så att blekmedlet kan göra sitt jobb att ta bort avskum, mögel och andra rester från innerslangar, spola den i badkaret. Ta vatten och ersätt med rent vatten. Kör karet om igen i cirka 5 minuter för att grundligt befria badkaret oavsett smuts har lämnats över.


Hur man skapar och upprätthåller en bubbelpool reträtt. Det första steget skulle vara att ge tillräckligt utrymme för alla dina nödvändigheter bubbelpool och tillbehör.
Hur man skapar och upprätthåller en bubbelpool reträtt. Det första steget skulle vara att ge tillräckligt utrymme för alla dina nödvändigheter bubbelpool och tillbehör.

Genom att hålla din bubbelbadkar väl underhållna och rengöras regelbundet, kan du vara säker på att hålla den i perfekt skick och att det kommer att fortsätta att ge dig god service under en lång tid.