E2r

Hur man sprayfärg en ljuskrona

Folk gillar att sätta ljuskronor i sina hem både som en funktionell del och en prydnad. Deras stilrena utseende, med alla dekorationer och tillbehör tillverkade av glas och metall kan få dig att känna som om du bor i en herrgård eller ett slott. Men ljuskronor är dyra fixturer. Att köpa en helt ny ljuskrona är inte precis den smartaste idén när man är mitt i en lågkonjunktur.

Har du en gammal ljuskrona

Hur man sprayfärg en ljuskrona. Har du en gammal ljuskrona.
Hur man sprayfärg en ljuskrona. Har du en gammal ljuskrona.

Har du en gammal ljuskrona? Om du gör det kan du ge det en fin ny look genom ommålning det. Detta kommer att spara denna dyra armatur från att upphävas i din vind för att samla damm och spindelväv.

Om du inte har en gammal ljuskrona, kan du köpa en begagnade och göra samma sak. Du kan spraya den traditionella färg. Men du kan också prova sprutmålning det för din bekvämlighet. Här är några sätt hur man sprayfärg en ljuskrona.

Säkra din ljuskrona

Säkra din ljuskrona. Om du väljer att köpa en begagnad ljuskrona, se till att be om en bruksanvisning. Detta kommer att hjälpa dig om allt du har några svårigheter att installera ljuskrona. Om du använder din gamla ljuskrona, se till att koppla ur den först innan du gör reparationer. Var noga med att ta bort tillbehör som inte ingår i lackering. Ställ dessa åt sidan på en plats som inte kan nås av barn så att ingen del kommer att gå förlorade och att du inte behöver oroa dig olyckor.

Säkra en sprutpistol

Säkra en sprutpistol. Leta efter en plats att spraya.
Säkra en sprutpistol. Leta efter en plats att spraya.

Säkra en sprutpistol. Det är bäst att spraya en ljuskrona med metalliska nyanser så att det kommer att se blanka och nya. Detta kan vara koppar, brons, guld eller silver nyanser. Se till att färgen på sprayen kommer att matcha den plats som du vill placera den. Du kan också spraya med en färg, om du vill att det ska se unik. Detta kommer att dra uppmärksamhet från besökarna.

Skydda dig. Använd gamla eller arbetskläder under din målning sessioner. Också täcka ditt ansikte och mun med en mask så att du inte kommer att andas in rök från sprayen. Använd skyddsglasögon för att skydda dina ögon.

Leta efter en plats att spraya

Leta efter en plats att spraya. Det är bäst för dig att hänga din ljuskrona medan sprutning. Detta kommer att säkerställa att du inte missar någon del av ljuskrona som du vill spraya på. Du kan hänga den någonstans i ditt garage eller utanför, antingen på en stolpe eller en filial till ett träd. Var noga med att placera tidningar eller en trasa nedanför det område där du kommer att spraya så att du inte kommer att lämna platsen lämnar sprut märken efter sig.

Spraya din ljuskrona

Spraya din ljuskrona. Vara säker på att du kommer att spraya minst 12 inches bort från ljuskronan. Applicera en första beläggning som är tunn och jämn. Du har att belägga din ljuskrona med flera layerz, så att det kommer att ge finish som du önskar och se till att du inte kommer att missa någon del. Låt färgen torka i 30-60 minuter innan sprutning annan beläggning. Om du har avslutat den sista beläggningen, låt ljuskrona torka en hel dag.

Efter en dag

Efter en dag kommer du redan har en ny ser ljuskrona som du kan hänga i taket i vardagsrummet, eller matsal eller något rum som du vill. Ommålning din kristallkrona ger dig nöjet att ha det gjort för dig själv utan att spendera så mycket. Det är roligt också.