E2r

Hur man väljer en friggebod

Om den sista gången som du öppnade ditt garage dörren var veckor sedan, och saker föll på dig när du gjorde, det är ett säkert tecken på att du behöver en friggebod! Ett skjul kan lägga till extra lagringsutrymme för din utomhus poster, liksom servering många andra användningsområden.

  1. Varför vill du ha en friggebod? Trädgårdsskjul kan lagra allt från utrustning som används utomhus till trädgårdsarbete leveranser till elverktyg. De kan också fungera som en lekstuga för dina barn, en planteringsjord område eller ett område där att öva dina fritidsintressen. Om du bara vill ha en lagringsutrymme, en enkel, rektangulär byggnad, med eller utan fönster, kommer att uppfylla dina behov. Å andra sidan, om utrymmet ska vara en lekstuga, du vill sannolikt att vara lite mer dekorativa, kanske speglar stilen på din huvudsakliga hus. Ett trädgårdsskjul eller hobby område måste ha några fönster, för att göra utrymmet behaglig att arbeta i.
  2. Hur mycket utrymme behöver du? Om du planerar att lagra din utomhus utrustning, såsom gräsklippare och snöslungor, i din skjul, mäta utrustningen så att du ska vara säker på att köpa ett skjul som är tillräckligt stor. Du kanske vill göra det lite större än du tror du behöver. Du vill inte att handla din gräsklippare för en något större modell och ta reda på behöver du en ny byggnad, också! Om din byggnad är att vara en multi-purpose området - kanske med ett område för dina verktyg, men också en lekplats för barnen - se de två områdena är helt åtskilda. Det kommer att förhindra objekten i lagringsutrymmet rinner över till resten av skjulet, och det kommer att hålla dina barn borta från saker som kan vara farliga. En annan faktor är höjden på taket. Om du kommer att använda boden att arbeta i, kommer du vill ha en högre tak än om du bara använder det för förvaring. Några större lagring skjul kan även förses med loft, vilket kan vara mycket användbart för att få mer lagringsutrymme i samma fotspår.
  3. Vilket material föredrar du Trädgårdsskjul finns i tre grundläggande material -? Trä, vinyl och metall. Trä skjul är generellt mer attraktiva, och ser mer ut som ett hus än vinyl eller metall, men de är oftast dyrare. Metal skjul, såsom stål eller galvaniserat aluminium, är mycket hållbara och finns i en regnbåge av färger. De är också billigare. De är dock i allmänhet inte lika attraktiva som trä skjul. Vinyl skjul är den mest ekonomiska lösningen, och är praktiskt taget underhållsfri. Den största nackdelen är att de inte kommer att pågå så länge som en metall eller trä skjul.
  4. Vilken typ av golv vill du ha? Vissa lagring skjul har en integrerad golv, vilket betyder att det är en del av skjul själva. För en mer hållbar alternativ kan du köpa ett skjul utan ett golv så att du kan hälla en betongplatta som bas.
  5. Kommer din byggnad måste vara portabel? Om du ska flytta din byggnad till olika delar av din gård ibland behöver du en som är ganska lätt. Du kommer också vill en med en integrerad golv, eftersom en betongplatta är inte rörlig, naturligtvis!
  6. Vilken typ av "extra" behöver du? Beroende på dina behov, kan du ha en ramp för din byggnad, att enkelt flytta utrustning in och ut, en arbetsbänk, fönster, takfönster eller paneler tak, och ytterligare hyllor. En annan faktor att beakta är ventilationen. Om du planerar att arbeta i din byggnad, kan det bli väldigt varmt på sommaren om det inte ventileras.
  7. Vill du bygga den eller köpa den? Många ställen säljer planer friggebod, så du behöver bara köpa virke eller stål och montera den. Du kan också köpa kit friggebod, som omfattar planer och material. Det tredje, enklaste alternativet är att köpa ett skjul som är förmonterad.

Hur man väljer en friggebod. Varför vill du ha en friggebod?
Hur man väljer en friggebod. Varför vill du ha en friggebod?

När du har en lista på vad du behöver från din trädgård skjul, chef för den lokala garden center. De kommer att ha säljare som kan hjälpa dig att hitta ett skjul som kommer att uppfylla dina behov i många år framöver.