E2r

Hur man väljer Inramat för din nya spelrum

Du har planerat det i flera år, och nu är du äntligen spadtaget vid tillsats som snart kommer att vara din nya spelrum. Inga fler kliva över monopol matcher i korridoren, eller ta upp hela tabellen matsal när som helst någon vill göra ett pussel. Att inte nämna att du nu äntligen får en plats att sätta den biljardbord som du alltid har drömt om! Med ett nytt rum där din familj och besökare kan återskapa och koppla av är ett bra komplement till alla hem, men du måste veta hur man väljer rätt Inramat om du vill skapa en plats där alla kan trivas.

Steg 1

Det första som du kommer att vilja tänka på när man väljer Inramat för din nya spelrum är vem som kommer att vara de människor som använder den mest. Finns det fortfarande mycket små barn i ditt hushåll som ska använda rummet för videospel och finger projekt målning eller kommer det att bli ett rum används mest av dig och dina vuxna vänner som en plats att spela dart eller har spel helgen kort? Om du vill göra en verkligt glädjande rum, med beaktande folkets intressen som kommer att använda det kommer att hjälpa dig att göra det så bekvämt som möjligt.

Steg 2

Hur man väljer inramat för din nya spelrum. Steg 1.
Hur man väljer inramat för din nya spelrum. Steg 1.

Om du ska vara värd spelare av en yngre sort, kommer du förmodligen vill välja inramade konst som skildrar roliga färger och intressanta scener. Målningar av barnen spelar sport eller intressanta föremål som cyklar eller båtar från en tidigare historiska människor är ibland en perfekt touch till en neutral spelrum. Om du kommer att vara underhållande äldre gäster i ditt spel rum kan du välja tavlor eller utskrifter som visar stora städer, som New York eller Paris, eller scener från sport.

Steg 3

En annan bra idé är att blanda den inramade konsten med din egen familj fotografier eller konstverk som du kan använda för att lägga till dig själv personlig touch till rummet. Inget annat startar en konversation bättre än ett konstverk barnet gjorde när de var unga, eller en familj bild från din semester på stranden. Använd konst i ditt spel rum som ett sätt att lära känna dina vänner och familj bättre genom det sätt som du skapar en inbjudande plats för dem att slappna av. Tänk på att det oftast konstverk som passar alla plånböcker. Du måste bara vara kreativ.