E2r

Hur man vänder en låda inuti ut

Spara pengar och återanvända en gammal låda

Frakt lådor är dyra att köpa och så många människor utväg att använda boxar som de har som ligger runt huset. Dessa lådor allt från blöjor rutorna till prioriterad post förpackningar som levereras i sista minuten present du beställde förra månaden. Så billig (läs billig) som dessa lådor är, gör de skapar ett problem för dig: de är tryckta på utsidan. Europa Postal Service kräver att alla kännetecken inklusive streckkoder utplånas. Det vanligaste sättet att göra detta är att linda in paketet i brunt papper. En annan metod för att göra detta är att klottra igenom det med en markör. Brunt papper är en olägenhet och markör är ful. Men det finns ett annat sätt att göra din box möta postgången riktlinjer. Vänd ut och in.

Steg 1

Öppna botten av lådan.

Steg 2

Undersök de fyra hörnen av lådan tills du hittar hörnet med den lilla fliken som används för att limma ihop. Använd en smörkniv eller brevöppnare och skjut den under sömmen noggrant. Öppna lådan helt.

Steg 3

Hur man vänder en låda inuti ut. Öppna botten av lådan.
Hur man vänder en låda inuti ut. Öppna botten av lådan.

Vänd lådan och lägger ihop i omvänd ordning. Använd varmt lim på locket och tryck sömmen tillbaka tillsammans med tryck på insidan av lådan.

Steg 4

Stäng ned i lådan, med varmt lim för att hålla ihop det igen om det behövs.

Steg 5

Placera det objekt du skickar i rutan och omger den med massor av stötdämpande material. Din strimlad skräppost gör stor dämpning (men är tyngre än kommersiella produkter).

Tips: Spara förpackningen jordnötter eller luftkuddar från saker som du beställer på nätet att använda paket som du levererar.

Steg 6

Spara pengar och återanvända en gammal låda. Undersök de fyra hörnen av lådan tills du hittar hörnet med den lilla fliken som används för att limma ihop.
Spara pengar och återanvända en gammal låda. Undersök de fyra hörnen av lådan tills du hittar hörnet med den lilla fliken som används för att limma ihop.

Inkludera en anteckning kort med mottagare adress och returadress i lådan. Om etiketten försvinner eller skadas, kommer posten använder etiketten inuti lådan för att leverera paketet.

Steg 7

Tejpa alla sömmar i lådan med 2-tums bred tejp. Posten rekommenderar klar eller brun packtejp, förstärkta packtejp, eller pappersband. Silvertejp fungerar bra också och kommer i en mängd olika färger, om du vill klä upp ditt paket (hot pink är alltid kul).

Steg 8

Adressera lådan på den största ytan av lådan. Skriv läsligt och med stora bokstäver. Placera avsändaradressen i det övre vänstra hörnet på samma sida av lådan.