E2r

Hur och varför vi använder polypropylen tankar

Det finns ett antal tankar som kan säljas på marknaden idag, från PVC tankar, som har sett olika användning i livsmedel förpackning och hem konstruktion, tankar polyeten, kända för sin seghet, tankar gummi, tankar process, tankar testa för livsmedel, kemikalier och liknande, till modifierbara och skräddarsydda plast som tillverkas av TAMCO. Bland denna stora antal tankar, naturligtvis, det finns en liten risk att behållare tillverkade av polypropen skulle betraktas som "bäst", men de har ganska mycket använts i en mängd platser och en massa saker.

Dessa är egenskaper Polypropylen tankar:

  • De är gjorda av polypropylen, gjorde en termoplast genom polymerisation av propen-gas. De kan göras mycket fin, smidig och täta, så de har använts som inneslutning tankar för kemikalier, vatten och för matservering.
  • Den har måttlig hållfasthet och en god hållfasthet i förhållande till vikt.
  • Den hårda och höga glas-halt underlag gör den idealisk för användning i miljöer som livsmedelsindustrin där det finns en stor oro för att lagra material och skydda den från eventuella uppbyggnad av bakterier.
  • Jämfört med PVC tankar, som tål upp till 140 grader Fahrenheit, kan polypropylen tankar normalt användas i applikationer som involverar temperaturen stiger till över 130 till 140 grader Fahrenheit, och upp till 200 grader Fahrenheit för lagrat material.
  • Polypropen är resistent mot många kemikalier.
  • Polypropylen tankar, men kan vara mer sköra än de gjorda av polyetylen, till exempel, så de måste skyddas mot möjliga effekter.

Polypropylen tankar finns i olika typer

Hur och varför vi använder polypropylen tankar. Polypropylen tankar finns i olika typer.
Hur och varför vi använder polypropylen tankar. Polypropylen tankar finns i olika typer.

Polypropylen tankar finns i olika typer. Det finns vertikala och horisontella polypropylen tankar, öppna översta tankar Polypropen, kon botten tankar polypropylen och även rektangulära. Några av dessa tankar modeller kan kräva hjälp av entreprenörer för att ställa upp dem på rätt sätt, eftersom de kan vara knepigt eller omöjligt för dig att installera på egen hand utan rätt utrustning för att göra det. Om du söker efter där du kan få polypropylen tankar samt andra relaterade tjänster, här finns ett antal företag som tillverkar och dela ut polypropylen tankar är verksamma i Kalifornien och New York, och som du också kan kolla på nätet:

  • Douglas tank försäljning . De ger ett antal tankar för försäljning och uthyrning, och erbjuder även reparation och rengöring tjänster samt installation av nya ovan jord cisterner samt avlägsnande och omhändertagande av gamla.
  • Peabody Engineering . De erbjuder anpassade förstärkta glasfiber, polypropen cisterner och containrar, och ger ett antal produkter i sin katalog, inklusive lagring av brandfarliga vätskor och syror, skåp, kemiska pumpar meter, pumpar trumma och annan utrustning för att garantera säkerheten vid hantering av kemikalier och andra känsliga materialet.
  • PKG utrustning inkl . här är en tillverkare av polypropylen och andra termoplastiska skapade tankar specifikt härdat upp för att tåla korrosion, hög temperatur och hårda användning i butiker. De har också luftutrustning föroreningar bland sina produkter.