E2r

Hur organisera små köksmaskiner

De kan vara små, men de kan vara fruktansvärt

De kan vara små, men de kan vara fruktansvärt. Köksmaskiner som blandare, brödrostar och kaffe krukor kan se trevlig och glänsande, men de kan vara en nagel i ögat om du inte förvara dem på rätt sätt. Oorganiserad, kan de bli ännu farliga för din hälsa. Tänk att sent för arbete eftersom du var tvungen att reda ut kaffebryggaren är elsladd!

Hur organisera små köksmaskiner. Håll dina apparater i rena skåp.
Hur organisera små köksmaskiner. Håll dina apparater i rena skåp.

Om du håller välter en termos du inte har använt på flera år när du rota förgäves för konservöppnare, då är det dags att bli organiserad. Här är de steg för hur du kan organisera dina små köksapparater:

  1. Säkerheten först. Bind upp långa sladdar med isolerad tråd eller klämmor. Kom ihåg att hålla dessa utom räckhåll för barn. Se till att apparater som har knivar och andra vassa kanter som blandare också lagras på ett säkert sätt bort på höga hyllor. Apparater som brinner, liksom spisen eller brödrosten, bör också vara i en off-limits område. I vilket fall, låt inte barn springa omkring okontrollerade inne i köket.
  2. Ut med det gamla. Försök att inte vara sentimental när det gäller att spara utrymme. Även om du har att termos på din bröllopsdag, du måste ta det ut ur köket för att göra plats för de saker som du faktiskt använder. Om du känner dig illa om att kasta ut eller ge bort det, sedan demontera din gamla apparat och kreativ. Vänd en gammal kaffekanna i en vas eller en brödrost som inte längre fungerar i en nörd inredning (minns Battlestar Galactica!).
  3. Håll dina apparater i rena skåp. Du vill inte damm att bosätta sig på din köksprylar ute i det fria, men du vill inte mögel för att komma till dem heller. Alla mekaniska instrument måste hållas rena och torra, och detsamma gäller för deras omgivning. Rengör dina skåp regelbundet. Se till att dina apparater är helt torra innan du hålla dem.
  4. Sortera efter användbarhet. Om du inte kan leva utan en daglig servering av våfflor, så inte förvara din våffla maker i bak i skåpet. Det är där du placerar apparater som du använder minst. Apparater som du ofta använder ska placeras på framsidan.
  5. Visa en del av denna köksutrustning. Du behöver inte att klämma allt inuti lådor och skåp. Om du har en ny kaffekanna som du gillar med, då det förtjänar en plats på köksbänken. Du kan också sätta dina sötare apparater ovanpå ett skåp för visning och tillgänglighet.
  6. Investera i en apparat garage. Det kan se ut som en mindre version av en köksbänk eller en hylla, och enbart ägnas åt parkeringsplatser apparater i. det normalt passar i ett hörn av ditt kök, som på bänk eller bredvid ett skåp. Om du vet hur man arbetar med trä kan du bygga en själv. Se bara till att det är balanserad och robust.

Håll ditt kök en fristad för matälskare genom att hålla dina apparater säkra och organiserade. Då blir det en glädje för dig och din familj att spendera tid där.