E2r

Hur Refinish en prefinished trägolv

En av de viktigaste delarna som du måste tänka på när du bygger ditt drömhus är golvet. Du kan använda ofärdiga eller färdigbehandlade golv. Färdigbehandlade golv är lätt tillgängliga på byggvaruhus eller butiker som säljer förbrukningsmaterial hem byggnad. När du har köpt, är allt du behöver göra är installera dessa hemma. Du kan även använda dessa om du redecorating ditt hem. Prefabricerade golv är redan belagda med tät och genomskinlig film. Detta skyddar golvet från allt som kan spilla på det samt repor, bränna eller normalt slitage. Men efter flera år, kommer det att se även gamla och du kanske vill Refinish detta så att det ser ut som det är nytt igen.

Här är stegen på hur man Refinish en prefinished trägolv.

  • Förbered de saker som du kommer att använda i rekonditionering din prefinished trägolv. Dessa roller och jalusilock, hand och golv slipmaskin, vakuum, spatel, polyuretan, sandpapper (20 till 60 grit), fläck och trä filler.
  • Rengör och kontrollera din prefinished trägolv. Ditt golv måste vara ren innan rekonditionering så att ingen fläck eller smuts kommer att vara på golvet när du päls det så att det ser nya igen. Även om golvet är rent, kommer du enkelt att kunna se om det finns sprickor eller skador, som du kan fixa innan du fortsätter med processen. Ta bort möbler på området samt golvet gjutning innan du börjar rengöra golv och kontrollera eventuella skador. Använd en kvast och en mopp för att rengöra golvet ordentligt. Om du ser några sprickor på golvet, använd träfyllmedel att täcka sprickorna. Se till att träet påfyllning som du kommer att använda har samma färg som golvet så att den smälter väl. Du kommer inte att kunna enkelt märker att det finns en påfyllning om de har samma färg. Om det finns något överskott på påfyllning, ta bort dessa med hjälp av en spatel.
  • Sand golvet. Efter att golvet är rent och alla sprickor har fyllts, är det dags att slipa golvet. Använd en trumma slipmaskin med sandpapper som är 20 grit till 60 grit. Använd högre grit sandpapper för jämna ytor och lägre för de ojämna delarna. Kanten på golvet bör slipa med manuellt handen. Gruset av sandpapper att använda för kanten är samma sak med grus som du använde på golvytan.
  • Dammsug och bets. När detta är gjort slipa golvet, använd ett vakuum för att avlägsna smuts från slipning. Sand golvet igen med din sliptrumma sedan rent med dammsugare en gång. Applicera fläck på golvet med hjälp av en ren trasa. Lämna det att ställa in. Du kan ansöka mer fläck om du vill.
  • Coat golvet med polyuretan. När fläcken har satt, tillämpa polyuretan på golvet med hjälp av din rulle. Låt detta torka sedan tillämpa polyuretan igen. Lämna detta för ungefär en dag att helt torka.


När helt torra

Hur Refinish en prefinished trägolv. Förbered de saker som du kommer att använda i rekonditionering din prefinished trägolv.
Hur Refinish en prefinished trägolv. Förbered de saker som du kommer att använda i rekonditionering din prefinished trägolv.

När helt torrt, kan du nu lagt tillbaka listen samt dina möbler. Du kommer att kunna njuta av din lackeras golv under lång tid. Det tar ungefär tio år innan den behöver lackeras igen.