E2r

Hur ReWire utlopp

Vid ett tillfälle i ditt liv du kommer att behöva nya ledningar eluttaget. Du kan hyra en professionell elektriker för att få jobbet gjort eller så kan du läsa på, spara pengar och göra det själv. Du läser detta eftersom eluttaget har skadats orsaken till en överbelastning eller kanske du bara ändrar utloppet till en nyare. Oavsett orsaken är, har du kommit till rätt ställe. Följ några enkla steg och du är på din väg mot att spara lite pengar och blir mer av hantlangare.

Hur rewire utlopp. Det finns olika typer av eluttag ute så det är viktigt att först räkna ut vilken typ av uttag du ska rewire.
Hur rewire utlopp. Det finns olika typer av eluttag ute så det är viktigt att först räkna ut vilken typ av uttag du ska rewire.

  • Det finns olika typer av eluttag ute så det är viktigt att först räkna ut vilken typ av uttag du ska ReWire. Olika butiker har olika elektriska apparater och deras antal stift skiljer sig åt. Den typiska tvådelad uttag är inte en jordad enhet. Det finns andra som har tre-stift och dessa har GFIs, som är mark-fel brytare. Om du har en av dessa, arbetar du med ett jordat uttag. Hur som helst, båda på samma sätt fast så låt oss gå vidare till nästa steg.
  • Det smartaste du kan göra är att koppla bort strömmen. Detta är av säkerhetsskäl. Det kan rädda dig från ett oväntat elektriska stötar. Du kan göra detta genom att koppla bort strömmen från huvudströmbrytaren av byggnaden. Detta bör vara lätt att räkna ut, men om du inte kan hitta det, kan du ringa upp din elektriska företag och de bör vara glada att hjälpa dig.
  • Nu är det officiellt säkert att arbeta på utloppet, du kommer att behöva komma åt ledningarna under fronten. Vanligtvis butiker använder platthuvad skruv som du måste ta bort. Du kan använda en borr eller en skruvmejsel för att göra det här jobbet och ta bort fronten av utloppet.
  • Ta bort alla skruvarna från själva enheten. Du måste vara försiktig när du tar bort enheten från den faktiska eluttaget rutan. Du vill inte skada någon av de interna komponenterna nu. När du har tagit bort enheten kommer den att dinglar med trådarna eftersom du också bort skruvarna som stödjer enheten och håller den på plats.
  • Placeringen av trådarna är mycket viktig. Använd etiketter för att kunna identifiera vilken tråd går var på utloppet så att du kan gå tillbaka trådarna när du är klar ledningsdragning. Du kan använda maskeringstejp och använda olika färgade märken för att hjälpa match kabel till uttaget uttag.
  • Eftersom du redan har lossnat alla kablar, kan du ta bort nu den gamla uttaget kontakten och installera den nya. Det viktiga här är att nya ledningar det i omvänd ordning som den togs bort. Den färgade maskeringstejp bör vara till stor hjälp för dig nu i denna uppgift.
  • Vanligtvis, men inte alltid, vita trådar går med silver skruvar. Svarta kablar matcha upp med terminaler som är mässingsfärgade. Det bör finnas en grön jordledning om ditt uttag har GFI. Fäst denna gröna tråd med den gröna skruven som du hittar.
  • Slutligen kan du lägga det hela ihop. Skjut bara uttaget tillbaka till dess elektriska bostäder, ersätta håller skruvar och fästa frontpanelen igen.