E2r

Hur ska förvaras presentpapper

Gift wraps kan vara kostsamt att ibland kanske du undrar om omslaget är dyrare än den inslagna gåvan inuti. Du kan hitta denna roliga men det är sant. Vissa gåva wraps bli riktigt överbord med kostnaden särskilt med glittriga och trendiga sådana. Det är därför bra om du kan stuva gåva wraps i ditt hem omedelbart kan användas när som helst så att du inte behöver springa till presentbutiker att göra inköp. Om du är klok, kan du faktiskt spara pengar genom att lagra används gåva wraps för framtida bruk. Med rätt teknik för lagring, kommer ett presentpapper hålla längre och kan återanvändas när tillfälle uppstår. Här är tips på hur man förvarar presentpapper:

Hur ska förvaras presentpapper. Förbered det material som behövs för att lagra presentpapper.
Hur ska förvaras presentpapper. Förbered det material som behövs för att lagra presentpapper.

  • Förbered det material som behövs för att lagra presentpapper. Du behöver lagringsutrymme såsom lådor, skåp eller förvaringslådor och askar. Du kommer också att använda tejp, gummiband och gamla tidningar.
  • Organisera de tillgängliga gåva wraps. Klassificera dem efter storlek, form, färg och tema. Julen wraps, bröllop wraps, wraps födelsedag och alla wraps tillfälle måste gå samman i enskilda kluster. Separera lilla wraps från de stora och försöka att inte kasta någon bit oavsett hur liten eftersom du vet aldrig när det kan komma till hands.
  • Rulla varje presentpapper prydligt. Du kan konsolidera bitarna genom att tejpa den lilla wraps i de större och sedan rulla ihop dem med den lilla wrap inuti. Men notera att endast sveper med samma färg och tema måste gå ihop.
  • Säkra rullade gåva wraps på plats. Kontrollera att gåva wraps inte rulla genom antingen tejpa de rullade ihop kanterna i mitten eller linda en gummisnodd runt valsen. Den gummiband får inte vara för tätt för att förhindra att märken bildas. Använda gem för att hålla papperet tillsammans är också bra men se till att dess kanter inte är skarpa och kommer inte att skära i den valsade wrap. För att skydda din presentpapper, rulla över en bit av gamla tidningar eller papper över det och fäst med tejp. Tidningen kommer att fungera som vakt från smuts och kvalster som kan orsaka försämring.
  • Förvara den valsade gåva wraps med olika metoder. En metod är genom att ordna dem i en upprätt position i en hög rotting korg. Du kan också hålla dem i en låda, skåp eller hyllor. Om du har en inbyggd förvaringslåda under din säng, kan du använda det också som förvaringsutrymme.
  • Anpassa ett lagringsutrymme på baksidan av din garderob dörr. Du kan göra din egen lagringsutrymme för gåva wraps genom att konstruera skenor eller kärl som kan hålla de valsade bitar av presentpapper. Dessa skräddarsydda lagringsutrymme kan fästas garderob dörrar eller hyllor.
  • Ordna rosetter och band i en hård kartong med lock. Återigen, konsolidera dem efter färg, storlek, form och tema. De flesta band och rosetter är neutrala, eftersom det inte finns någon särskild anledning att de passar i. De brukar komma i basfärgerna rött, blått, rosa och grönt. Placera dem i en rymlig låda och täck dem med locket. Se till att du inte överbefolka lådan så att de inte blir skrynkliga eller krossas.


Du kan göra din presentpapper lagring mer organiserat genom bland annat band, lim, pappers skärare och saxar. När som helst du behöver att ge en gåva till någon, är allt du behöver göra är att hitta en lämplig papper att linda din nuvarande.