E2r

Hur ska man gå grönt med hemlagad örtte schampo

Att gå grönt är ett fenomen som inte berör miljön endast

Att gå grönt är ett fenomen som inte berör miljön bara. På ett sätt driver det också människor att ta hand om sin kropp väl. Ett bra exempel är att göra ditt eget hår schampo. Detta är naturligtvis roligt. Hitta alternativ till din kemiskt lastad over-the-counter hårschampo kan vara spännande. Du måste tänka på något ekologiskt och hälsosamt. Nu är ett örtte ett bra alternativ. Du kan göra din egen schampo av det. Bortsett från att håret rent garanterar också din hårbotten från att vara kliande och torr. Här är stegen för att låta dig gå grön med örtte schampo som du gör dig själv:

Hur ska man gå grönt med hemlagad örtte schampo. Förbered din blandning skål (glas) och dina väskor te.
Hur ska man gå grönt med hemlagad örtte schampo. Förbered din blandning skål (glas) och dina väskor te.

  1. Du behöver vatten. Förbered ungefär två koppar. Sedan, med hjälp av din elektriska potten, koka det. Om du inte har en pott, kan du använda din kastrull. Bara placera den på hög värme.
  2. Förbered din blandning skål (glas) och dina väskor te, helst pepparmynta och kamomill. Sedan sätta tepåsar i glaset bunke. Häll sakta kokt vatten över dina tepåsar. Täck ditt glas skål. Låt tepåsarna brant mellan 20 och 30 minuter. Om du inte vill att tiden själv, vänta tills vattnet blir svalna i rumstemperatur nivå.
  3. I väntan på att vattnet har svalnat, förbereda din nästa ingredienser: jojobaolja och en flytande Kastilien tvål som är olja som är olivolja-baserad. Du måste hälla dem båda i din brygd av vatten, pepparmynta och kamomill. Sedan förbereder att röra allt försiktigt. Se till att allt smälter jämnt. Men det är bäst om du inte gör en massa bubblor.
  4. Få en glasburk. Använd den med ett lock. När du har blandat brygden och extrakten olja, kan du hälla den flytande blandningen i glasburk. Du har nu din hemgjorda schampo. Beroende på den aktuella längd och tjocklek på håret, kan du använda dig hemlagad schampo för ett antal veckor.
  5. Använd din örtte schampo ordentligt. Börja med att gnugga in den på din hårbotten. Du måste göra det frikostigt. Sedan kan du fortsätta genom att kamma det i håret. Efter det förbereder att komma med skummande lödder. Du kan lätt göra det genom att massera ditt hår och din hårbotten. Ge dig själv mellan tre och fem minuter innan du sköljer håret. Sedan skölj väl.
  6. Eftersom människor har olika reaktioner på schampo, kan du behöva experimentera lite tills du kommer att hitta den perfekta blandningen för din hemgjorda örtte schampo. Om du inser att du har allergi mot pepparmynta, kan du överväga att använda andra örtteer. När du har konstaterat rätt blandning, få poäng med dina vänner. Dela med din nyfunna hemlagad schampo formel.

Så, gå grönt på din hemgjorda schampo lovar en hel del fördelar. Bortsett från att spara stora pengar, ger du också själv en konditionering schampo som är doftande. Du kan också åberopa den lugnande håret och vitalisera håret.