E2r

Hur tar man bort cigarr lukt från kläder

Lukten av tobak är mycket överväldigande

Lukten av tobak är mycket överväldigande. Det blir i dina näsborrar och inte går bort lätt. Vad värre är, om du är allergisk mot rök, kan det utlösa ett astmaanfall. Men om du är en konstant rökare, är du förmodligen van att lukta rök kommer ut ur cigarrer. Även om du är klar röka, kommer du luktar fortfarande som rök. Det fastnar på kläder och på håret. Det är mycket irriterande att lukta någon som stinker av cigarr lukt över hela kroppen. Detta är särskilt illa om han är i ett luftkonditionerat rum och allt du kan lukta är cigarr lukt. Så hur eliminerar man cigarr rök från dina kläder? Den här artikeln kommer att ge dig tips om hur man tar bort lukt från cigarrer i kläder.

  • Använd en lukt eliminator. Om du är ute och det är omöjligt för dig att ändra dina kläder, använda en spray-on lukt Eliminator som Visol. Spraya det på kläderna efter rökning. Det är också perfekt för bilar och möbler. Alltid stash den i väskan så att du kan använda den varje gång du röker.
  • Använda mjukmedel. När du tvättar dina kläder, se till att använda mjukmedel. Detta kommer inte bara ta bort lukten av cigarr på kläderna, kommer det att göra även dina kläder luktar doftande nästa gång du bär dem.
  • Blötlägg dina kläder i ljummet vatten. Innan soaping dem, blöta dem i ungefär en halvtimme för att ge tid för lukten att lossna från kläderna. Byt vatten innan du börjar soaping.
  • Använd bakpulver. Det är säkert att lägga till bakpulver i tvätten. Häll en generös mängd och låt kläderna absorberar cigarren lukt ett tag innan soaping dem. Bakpulver absorberar lukter så det är perfekt för denna situation.
  • Vinäger är en annan kök stapelvara som du kan använda. Konsultera tvättråden i kläderna och använd de hetaste vatten som rekommenderas i tvättråden. Med hjälp av en bassäng, dumpa hett vatten och tillsätt ca 3-4 koppar ättika. Omrör blandningen en dunk kläderna. Täck bassängen så att ångan inte kommer att gå ut. Låt det stå i en timme före tvätt. Vinäger kommer att suga ut lukten från kläderna. Se till att du tvål kläderna ordentligt för att bli av med lukten av ättika.


Hur tar man bort cigarr lukt från kläder. Använd en lukt eliminator.
Hur tar man bort cigarr lukt från kläder. Använd en lukt eliminator.

Det bästa sättet att ta bort lukten av cigarrer på kläderna är att sluta röka helt och hållet. Men detta är definitivt svårare att göra än att följa förslagen ovan. Om du inte kan sluta röka, åtminstone göra ovanstående tips så att du inte kommer att behöva lukta obehagligt varje gång du röker. Så mycket som möjligt, byt kläder efter att du röker, särskilt om du hanterar små barn. De kan utveckla astma om de ofta luktar cigarrök. Och aldrig röka inför barnen. Passiv rökning är lika farligt som första hand rök. Inte äventyrar deras hälsa för din last.