E2r

Hur tar man bort superlim från marmor räknare

Superlim är en svår sak att ta bort från ytor

Superlim är en svår sak att ta bort från ytor. Om du hittar några superlim på din marmor disk, är det viktigt att du tar bort det omedelbart så att det inte kommer att förstöra marmor. Du kommer inte att kunna ta bort superlim genom att helt enkelt tvätta men det finns flera metoder som du kan prova för att eliminera superlim. Här är några av de tips som du kan följa för att eliminera superlim.

  • Skrapa bort superlim. Du kan skrapa bort superlim från din marmor räknaren om den är tjock. De superlim torkar snabbt på ytan. Använd ett kreditkort eller en hård ID-kort och försöka skrapa bort superlim. Var försiktig när du gör detta så att du inte repar marmor yta. Du bör kunna ta bort en del av det superlim som har torkat. För resterande superlim som har fastnat, läs tipsen nedan.
  • Nagellack remover. Nail polish remover är en annan sak som du kan använda för att ta bort superlim från din marmor räknare. Få en bomullstuss och häll lite nagellack remover på det. Gnid bomullstuss över superlim på marmor räknaren. Den nagellack remover kommer att smälta bort superlim. Du måste gnugga superlim flera gånger innan du ser skillnaden. Inte mätta bomullstuss med för mycket nagellack remover eftersom det kan påverka färgen på marmor. Efter avlägsnande av superlim, skölj bort med varmt vatten och tvål.
  • Mr Clean Magic Eraser. Du kan använda Mr Clean Magiskt suddgummi för att bli av med superlim på marmor räknaren. Få en svamp Magic Eraser och fukta den med varmt vatten. Använd svampen för att gnugga bort superlim från marmor yta. Det kan ta en stund innan skrubbning fungerar men superlim kommer så småningom lossnar från marmor yta. Efter rengöring, torka av marmor med en ren bomullstrasa.
  • Kommersiell lim remover. Besök din lokala konst och hantverk butik eller järnaffär och köpa en självhäftande remover. Den självhäftande remover är en lösning som används för att bli av klibbiga ämnen kvar av klistermärken och etiketter. Detta kan också användas för att ta bort superlim fläckar från marmor. Blöt ett område med en ren trasa med limmet remover. Torka av superlim med ren trasa. Om superlim inte lossnar, lämna trasa över det färgade området i några minuter. Efteråt torka bort området och superlim ska vara borta.


Hur tar man bort superlim från marmor räknare. Skrapa bort superlim.
Hur tar man bort superlim från marmor räknare. Skrapa bort superlim.

Dessa är några av de alternativ som du har så att du kan ta bort superlim från dina marmor ytor. Håll dina marmor ytor skyddade genom föreskrifter om vissa tidningar på området när du arbetar med superlim eller annat material som kan ge fläckar såsom färg eller fett.