E2r

Hur utforma ett linneskåp

En linneskåpet ursprungligen skapades för att hålla alla de reservdelar sängkläder som hushållet använder hela året. Men det har redan utvecklats till en butik, allt garderob. Med alla övriga poster kämpar för värdefullt utrymme inuti linneskåpet, är det mycket viktigt att ett linne garderob organiseras. Det kommer att bli bättre om linneskåpet är uppdelad i flera delar för att säkerställa att allt inuti kan ses och de som har sista förbrukningsdag kan användas medan de fortfarande är i gott skick. Nedan finns några tips om hur man designar ett linne garderob.

  • Ta en titt på alla objekt inuti linneskåpet och anteckna allt innehåll. Det kan vara en utmaning eftersom de flesta linneskåp innehar ett sortiment av produkter från de vanliga sängkläder till toalettartiklar, rengöringsmateriel, smink och medicin. Ta bort alla artiklar och vik alla tygartiklarna. Segregera dem beroende på användning och del av huset. Placera handdukar tillsammans. Sängkläder som täcken, lakan och örngott bör grupperas tillsammans i en eller två hyllor. Handdukar, servetter och dukar bör ha sina egna angivna området i garderoben.
  • Köp små korgar och stapelbara brickor för att hålla andra objekt som lagras inuti linneskåpet. Använd separata fack eller korgar för schampo och balsam. Placera tillsammans extra tandborstar, tandkräm, munvatten och tandtråd i en annan. Se till att rengöringsmateriel separeras från resten av de objekt som finns i garderoben. Lägg dem i en korg och placera dem på golvet i linneskåpet.
  • Använd tråd brickor som avsnitt avdelare. Dessa är lätta att installera och kan användas för att hålla några av de andra produkter som inte har någon plats i de befintliga hyllorna i linneskåpet. Det finns även tråd fack som du kan installera för att ge ytterligare hyllutrymme för övriga poster som inte ingår i en viss kategori.
  • Få extra lagringsutrymme genom att fästa dörrhyllor som hänger från toppen av dörrarna linneskåpet. Detta kommer att ge dig en hel del extra utrymme för mindre föremål som kan ge störningar utseendet på linneskåpet. Du kan placera objekt med utgångsdatum i dessa dörrhyllor eftersom de kommer att vara de som måste användas omedelbart. Det blir lättare att sortera dem när de är i en mycket tillgänglig plats inuti garderoben.
  • Ta av skrymmande föremål såsom täcken som endast används under vintern och lagra dem i vakuum förslutna påsar. Du kan sedan placera dem under din säng eller placera dem i plast förvaringslådor att frigöra utrymme i linneskåpet.
  • Placera extra korgar och stapelbara fack längst ned i garderoben för att hålla andra saker som oundvikligen finner sin väg in i linneskåpet. Märk lådorna och hyllorna så att andra familjemedlemmar kommer att ha en enklare tid att lokalisera och ersätta poster i sina rättmätiga platser.


Använd andra föremål hittades i huset för extra lagringsutrymme

Hur utforma ett linneskåp. Ta en titt på alla objekt inuti linneskåpet och anteckna allt innehåll.
Hur utforma ett linneskåp. Ta en titt på alla objekt inuti linneskåpet och anteckna allt innehåll.

Använd andra föremål hittades i huset för extra förvaringsutrymme. Du kan täcka tomma skokartonger, stadiga kartonger och stora burkar kaffe med tyg eller tapet för att få dem att se elegant och tilltalande och använda dem för att hålla andra komponenter inuti garderoben. Släng objekt som har löpt ut och de som redan är nedsuttna och ta bort några av de objekt som bara används ibland och förvara dem i andra förvaringsutrymmen inne i ditt hus. Detta kommer att frigöra mer utrymme och hjälpa dig att designa en mer organiserad och kategoriseras linneskåpet.