E2r

Jämför modeller ismaskin

En ismaskin är en bit av utrustning som används för att göra is. Det finns olika typer av is maskiner som finns tillgängliga. Några av dessa är inbyggda i kylskåp. Dessa kallas de grundläggande typer av ismaskinen. En annan typ av ismaskin är fristående ismaskin. Du kommer att kunna se den här typen av ismaskin i juice barer, smoothie barer och restauranger. En fristående ismaskin används för att göra iskuber, snömodd eller rakat is och krossad is. Det finns också stora ismaskiner som används i fabriker för tillverkning av isbitar för storskaliga verksamheter.

Här är några av de modeller ismaskin som finns på marknaden:

  1. Danby Vit Bärbar Ice Maker. Detta är en portabel ismaskin som bäst används för huset. Denna ismaskin är kapabla att göra mer eller minus 30 pounds av is i 24 timmar. Det finns också alternativ som låter dig välja storlek på isbitarna. Du behöver inte oroa dig för rengöring denna ismaskin, eftersom den har sin egen self-clean program som gör jobbet åt dig. Denna portabla ismaskin säljs för 160€.
  2. Manitowoc SM50 Series Ice Maker. Denna ismaskin kan användas för kontor, bostäder, caféer och för kommersiellt bruk. Detta märke är känt som en av de bästa tillverkarna av olika ismaskiner, såsom en is rakapparat, en ismaskin, en slask maskin och snökanoner konen. Den Manitowoc SM50 Series ismaskin kan producera upp till 53 pounds av is i 24 timmar. De isbitar som produceras av denna maskin är åttakantig. Det kan också sättas upp som en fristående ismaskin, eller det kan installeras i ett skåp. Du behöver inte oroa dig för att kontrollera filtren i maskinen, som en varningslampa släcks när filtret behöver bytas.
  3. Scotsman C0322 Prodigy. Denna ismaskin är energieffektiva, och det kommer att spara massor av pengar. Den har också en egen övervakningsenhet som varnar dig om underhåll krävs. Denna ismaskin är idealisk för kommersiella och affärsmässiga syften. Det har lätt bort paneler som gör det lättare att rengöra och underhålla. Det har också den patenterade WaterSense teknik som kontrollerar uppbyggnaden i maskinen så regelbunden rengöring inte blir nödvändigt.
  4. Hoshizaki AM-50BAE FRISTÅENDE Cuber med inbyggd förvaring Bin. Denna ismaskin är bäst används för kommersiella ändamål. Det kan producera upp till 51 pounds av is i en 24-timmarsperiod. Den har också en inbyggd is bin. Formen av isen kommer ut som en hög hatt för att hindra dem från klumpar ihop. Det kan också tas isär lätt, vilket gör det lättare att rengöra.

Jämför modeller ismaskin. Danby Vit Bärbar Ice Maker.
Jämför modeller ismaskin. Danby Vit Bärbar Ice Maker.

Dessa är några av de bästa märken och modeller av ismaskiner som finns tillgängliga. För mer information om produkterna, kan du kolla deras officiella hemsidor och se alla ismaskiner som finns från varje märke.