E2r

Så för att maximera litet garderobsutrymme

Varje hem behöver organisation, särskilt om utrymmet är litet

Varje hem behöver organisation, särskilt om utrymmet är litet. En av våra viktigaste ägodelar är våra kläder och vi måste organisera dem effektivt. Röran är störande på ett eller annat sätt så måste vi tänka på effektiva sätt att rena våra rum. Nedan finns åtgärder och guider i att maximera en liten garderob.

 • Rengör din garderob. Ta och kontrollera innehållet i din garderob. Placera de onödiga objekt i en låda för framtida användning. Märk lådan för enkel identifiering. Rengör röran i garderoben regelbundet. Du kan spara dina kläder eller ge bort dem om du inte bär dem längre.
 • Lägg garderob hyllor. De flesta garderober har en översta hyllan och en stolpe. Förkorta garderoben polen på ditt skåp att bygga topphyllor. Sänk hängstången i din garderob för att göra multi-level hyllor.
 • Köp ordentliga galgar. Multi-use galgar sparar utrymme eftersom du kan hänga flera plagg på en galge. Det finns olika alternativ som slips och bälte hängare, tillbehör hängare, och flera byxa galgar.
 • Använd galgar effektivt. Du måste utse en annan hängare för en uppsättning av material. Liksom, använd en hängare i varje uppsättning av bikinis, sport bh, toppar grimman, klubb skjortor, linnen, axelbandslösa klänningar, skjorta-klänningar och strappy klänningar bland annat.
 • Du måste också organisera dina rockar och jeans beroende på deras form, storlek och regelbundenhet användning. Du kan lagra tre rockar eller jeans i varje hängare, det beror på deras vikt.
 • Använd din garderob dörr. Du kan bifoga olika hängande tillbehör på garderobsdörren för att spara utrymme. Exempel på dessa är multi-användning hängare, skohylla, 20 pocket sko hållare och tillbehör väska. Du kan också fästa krokar utanför din garderob så att du kan hänga väskor, tröjor och andra kläder där.
 • Använd din golvyta effektivt. Du kan sätta massor av material i skåpets golvyta. Du kan sätta många saker som mischmasch av stövlar och skor, samt reservdelar material som lådor, leksaker, sportartiklar, och rengöring av verktyg.
 • Seasonal garderob lösning. Köp en säsongsbetonad garderob lösning för att hålla din nuvarande säsongens kläder hänger i garderoben. Packa annan dräkt i rymden-saver påsar eller lådor.
 • Resor smycken kapseln. Lägg alla dina smycken och tillbehör i en kapsel så att du kan bära dem lätt. De är lätt att sortera ut liksom.
 • Överväg alternativa lagringsplatser. Stacking alla dina kläder och tillbehör i din garderob kan göra saker rörigt. Du kan hitta en plats i ditt hem där du kan lägga dina smycken och andra viktiga tillhörigheter. Vad viktigare är att du kan ordna dina kläder, tillhörigheter och dokument på ett effektivt sätt.
 • Investera i en större garderob. Detta kan vara ett praktiskt sätt att spara utrymme. Leta efter rabatter och kampanjer på möbler eller Hem Galleri butiker. Leta efter en garderob med flera hyllor. Överväga att göra din egen garderob eller be en snickare för att bygga en för dig, du kan spara pengar om du kan göra det själv.


Prova kaizen sätt om du har ett hektiskt schema för att städa upp

Så för att maximera litet garderobsutrymme. Rengör din garderob.
Så för att maximera litet garderobsutrymme. Rengör din garderob.

Prova kaizen sätt om du har ett hektiskt schema för att städa upp. Börja arrangera några kläder och andra kläder varje dag. Du kommer att se att allt kan allt ordnas på mindre än en vecka. Allt du behöver är lite tid varje dag för att organisera allt på ett effektivt sätt.